Libnet.ro
UNICEF

23:45

Google sarbatoreste, luni, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger.

România Liberă România Liberă,
Google sarbatoreste, luni, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger.

Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger, laureat al premiului Nobel pentru fizica in 1933 si considerat unul din parintii fizicii cuantice, transmite Mediafax. Logoul dedicat de Google lui Erwin Schrodinger face referire la un experiment celebru al fizicianului - Pisica lui Schrodinger -, imaginat de acesta in 1935. Un experiment mental, caracterizat ca un paradox, el ilustreaza problemele care pot . continuă pe România Liberă

Google sarbatoreste, luni, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger

Google sarbatoreste, luni, printr-un logo special, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger, laureat al premiului Nobel pentru fizica in 1933 si considerat unul dintre parintii.

Google, logo special la aniversarea a 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger

Google sarbatoreste, astazi, printr-un logo special, 126 de ani de la nasterea fizicianului austriac Erwin Schrodinger, laureat al premiului Nobel pentru fizica in 1933 si considerat unul din parintii fizicii cuantice.

Erwin Schrodinger, sarbatorit de Google printr-un logo special

Google sarbatoreste, luni, 126 de ani de la nasterea lui Erwin Schrodinger, fizician austriac, laureat al Premiului Nobel pentru fizica, printr-un logo special care reprezinta un experiment al sau, Pisica lui Schrodinger, informeaza Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )