Libnet.ro
UNICEF

16:00

Google: Topul celor mai bune aplicatii, jocuri, carti si filme din 2020

Hotnews Hotnews,
 Google: Topul celor mai bune aplicatii, jocuri, carti si filme din 2020

Google a anuntat astazi Google Plays Best of 2020 8213; topul aplicatiilor, jocurilor, filmelor si cartilor prezente pe platforma detinuta de compania americana, clasament realizat atat in functie de numarul de descarcari, urmaritori sau voturile publicului. continuă pe Hotnews

Cele mai bune aplicatii de Android, online: Google a publicat clasamentul pe 2020

Pornind de la feedbackul utilizatorilor, Google agregheaza in fiecare an un clasament al celor mai bune aplicatii pentru terminalele cu Android. Tocmai a fost publicata editia pe 2020 a.

Cum se fac cele mai bune sarmale in foi de varza murata. Reteta lui Chef Scarlatescu

Chef Catalin Scarlatescu este unul dintre cei mai apreciati bucatari din Romania, astfel ca nu e de mirare ca toata lumea doreste sa-i afle retetele cu care isi rasfata prietenii si familia. Anul acesta este musai sa incercati reteta lui de sarmale, dar sa afli si trucul pe care il foloseste Cheful de la Chefi .

Ce mancam de 1 Decembrie. Cele mai bune retete de fasole cu afumatura

Fasolea face parte din meniul traditional si este un preparat iubit de multi oameni. Cu ciolan afumat, cu carnati sau chiar si simpla, acest fel de mancare este cel mai frecvent pus pe masa de ziua nationala a romanilor, 1 decembrie. Savureaza gustul desavarsit al fasolei incercand una dintre aceste retete!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )