Libnet.ro
UNICEF

21:00

Google trece testul Turing cu sistemul de inteligenta artificiala. in curand robotii nu vor mai putea fi deosebiti de oameni (VIDEO)

B1 B1,
Google trece testul Turing cu sistemul de inteligenta artificiala. in curand robotii nu vor mai putea fi deosebiti de oameni (VIDEO)

Google a prezentat recent o tehnologie numita Duplex, care va fi integrata in Google Assistant, in care computerul este invatat la perfectie un anumit domeniu si poate purta o conversatie naturala cu o alta. continuă pe B1

Raportul care iti arata ca inteligenta artificiala creste riscul unui razboi nuclear

Inteligenta artificiala AI) ar putea declansa un razboi nuclear international pana in 2040, potrivit unui studiu. Rand Corporation avertizeaza ca AI ar putea eroda ireversibil stabilitatea geopolitica. Pentru a realiza acest raport, cercetatorii au organizat workshop-uri la care au luat parte experti in securitate nucleara si in inteligenta artificiala. De-a lungul timpului, pacea a fost [].

Google Photos iti ofera fotografii perfecte cu ajutorul inteligentei artificiale

In cadrul conferintei Google I/O 2018, oficialii gigantului din Mountain View au detaliat o serie de schimbari care vor fi introduse in aplicatiile si serviciile companiei. Printre ele se numara si actualizari pentru Google Photos. Cea mai recenta conferinta Google a pus accent foarte mult pe inteligenta artificiala. Retelele neurale si o serie de algoritmi [].

Inteligenta artificiala este arma secreta a Google pentru revitalizarea produselor sale vechi: De la Maps si News la Duplex

Google a socat multimea de la conferinta dezvoltatorilor I/O din aceasta saptamana, unde a prezentat Duplex, un sistem de voce asemanator omului pentru produsul sau Assistant, care efectueaza apeluri telefonice in numele utilizatorilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )