Libnet.ro
UNICEF

14:45

Goran Ivanisevic a recunoscut ca este infectat cu noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Goran Ivanisevic a recunoscut ca este infectat cu noul coronavirus

Croatul Goran Ivanisevic, actualul antrenor al sarbului Novak Djokovic, a recunoscut pe retelele de . continuă pe România Liberă

Adria Tour: Goran Ivanisevic, directorul competitiei, testat pozitiv cu coronavirus

Goran Ivanisevic, directorul Adria Tour, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca alte vedete implicate in turneul demonstrativ.

inca zece braileni s-au infectat cu noul coronavirus. S-a ajuns la 159 de persoane diagnosticate cu COVID-19, dintre care sase au decedat

33 pacienti asimptomatici au fost externati in urma noului ordin al ministrului Sanatatii, potrivit caruia, pacientii asimptomatici cu factori de risc, precum si pacientii simptomatici care au forme usoare pot fi externati dupaminim 10 zile de internare in lipsa febreisi ameliorarea simptomatologiei, pentru cel putin 72 ore.

Novak Djokovic, liderul tenisului mondial, a anuntat ca este infectat cu coronavirus

Jucatorul sarb Novak Djokovic, numarul 1 in tenisul masculin mondial, a anuntat, marti, ca a fost t.

Goran Ivanisevic sare in apararea lui Djokovic

Fostul mare tenisman sarb Goran Ivanisevic, directorul turneului Adria Tour si antrenorul liderulu.

Noul coronavirus loveste cablajele din Deva. Trei angajati de la SEWS R au fost diagnosticati cu Covid-19

Trei angajati ai fabricii de componente auto SEWS R Deva au fost diagnosticati cu noul coronavirus. O ancheta epidemiologica a avut loc in companie.

inca un deces provocat de noul coronavirus in judetul Calarasi

Judetul Calarasi nu a mai inregistrat nicio imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore, insa inca un deces a fost raportat de autoritati. Astfel, 8 calaraseni au fost rapusi de infectia cu COVID-19, in prezent fiind inregistrati 149 de pacienti cu coronavirus.

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Kazahstan si un angajat din Consulatului General al Romaniei la Cernauti, pozitivi cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei in Kazahstan si un angajat din Consulatului General al Romaniei la Cernauti au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, a anuntat, vineri seara, Ministerul Afacerilor Externe.

Iasi: 39 de copii de la centrele rezidentiale din Pascani si Verseni au fost confirmati cu noul coronavirus

Un numar de 39 de copii de la centrele rezidentiale din Pascani si Verseni, ambele din judetul Iasi, au fost confirmati cu noul coronavirus, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute 16 angajati de la aceste centre au fost depistati pozitiv.

321 de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 24.826 de imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 24. 826 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 321 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 555 de decese, iar 17. 391 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 186.

Tot mai multi pacienti COVID, la Terapie Intensiva. 214 cazuri de infectari cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 24.505 de imbolnaviri

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 24. 505 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 214 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 539 de decese, iar 17. 187 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 200.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )