Libnet.ro
UNICEF

10:01

Gorghiu, despre denuntul lui Ghita: Sunt unii in diverse proceduri judiciare care au un interes in crearea unor diversiuni

Adevărul Adevărul,
Gorghiu, despre denuntul lui Ghita: Sunt unii in diverse proceduri judiciare care au un interes in crearea unor diversiuni

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, pentru News. ro, despre denuntul lui Sebastian Ghita privind teza de doctorat a Codrutei Kovesi, ca sunt unii in diverse proceduri judiciare, cu calitati diverse in dosare penale, care ar putea avea un interes direct in crearea unor diversiuni si a precizat ca, pe langa libertatea de exprimare, trebuie sa existe si raspunderea pentru declaratii. continuă pe Adevărul

Dragnea, despre autodenuntul lui Ghita: Sunt doua variante. Prima: e nebun si se arunca in aer. A doua: are dreptate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, la Antena 3, ca in cazul autodenuntului lui Sebastian Ghita, in opinia sa, exista doua variante: prima, in care Ghita nu are dreptate si e nebun si se arunca in aer, si a doua, in care acesta are dreptate, precizand insa ca nu are cunostinta ca ar fost falsificat raportul privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.

Gorghiu, despre absenta demisiei lui Gabriel Oprea la Senat: E de ras, e de plans, nici nu mai stiu ce sa zic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, dupa sedinta Biroului Politic National, ca este de ras si de plans faptul ca senatorul Gabriel Oprea nu si-a depus demisia din functie, asa cum anuntase pe Facebook, si a precizat ca PNL a luat in.

Alina Gorghiu, despre o revenire a lui Mihai Razvan Ungureanu in PNL: Nu au fost astfel de discutii, exclud un asemenea scenariu

Mihai Razvan Ungureanu si-a dat demisia luni din funtia de director al Serviciului de Informatii Externe. intrebata despre demisia acestuia si despre o eventuala cooptare a acestuia inapoi in .

Gorghiu, despre Barbu: Ma intreb daca liderii ALDE au bunul simt sa se delimiteze de colegul lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca liderii ALDE ar trebui sa isi ceara scuze si sa se delimiteze de colegul lor, senatorul Daniel Barbu, referindu-se la declaratiile recente ale acestuia, scrie Agerpres.

Dragnea despre autodenuntul lui Ghita: Sau e nebun, sau spune adevarul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca fostul sau coleg de partid Sebastian Ghita sau este nebun si isi pune dinamita pe el cand afirma ca a participat la masluirea raportului de expertiza privind teza de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sau spune adevarul.

Iohannis despre autodenuntul lui Ghita: Ciudat; cei insarcinati cu aceste chestiuni sa-si faca treaba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este ciudat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )