Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gorj: Centru medical, inchis din cauza unui scandal amoros intre primar si o doctorita

B1 B1,
Gorj: Centru medical, inchis din cauza unui scandal amoros intre primar si o doctorita

Locuitorii din Albeni au ramas fara centrul medical din cauza unui scandal amoros intre primarul lor si o doctorita. Centrul de permanenta din localitatea gorjeana a functionat aproape sase luni. Acu. continuă pe B1

Ucisa de o LIPOSUCTIE! O romanca de 36 ani A MURIT in Italia din cauza unui medic INCOMPETENT, dupa 9 luni de AGONIE (FOTO)

Caz incredibil in Italia! O romanca de doar 36 ani, Ana Maria Craciun, a murit in urma unei banale operatii de liposuctie. Tanara s-a stins din viata, in bratele sotului, dupa noua luni de agonie, desi.

Incident grav in avion. Zeci de oameni in pericol din cauza unui roman

Momente de panica intr-un avion Ryanair. Un roman a fortat o iesire de urgenta si aproape a reusit sa traga trapa de siguranta in timp ce aeronava era in manevra de aterizare. intreg.

O romanca si-a pierdut viata in Italia din cauza unui medic incompetent. Doctorul, cercetat pentru ucidere din culpa

O romanca de 36 de ani, Ana Maria Craciun, a murit in urma unei operatii simple de liposuctie. Femeie si-a pierdut viata dupa noua luni de agonie, cu toate ca primise asigurari ca interventia medicala.

Charlize Theron se teme sa-si creasca copiii adoptati in America din cauza rasismului

Charlize Theron a declarat in ultimul interviu acordat revistei ELLE ca se teme pentru cei doi copii de culoare pe care i-a adoptat, din cauza faptului ca rasismul a luat amploare in America.

Iasi: Sindicalistii din sanatate vor protesta vineri din cauza haosului din sistemul medical

Iulian Cozianu, liderul Sanitas Iasi, a anuntat ca vineri sindicalistii din sanatate vor organiza un protest in fata Prefecturii din cauza ca multi angajati primesc mai putini bani fata de luna.

Un barbat din Mures a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 123

Un barbat din judetul Mures, in varsta de 54 de ani, a murit din cauza gripei. Astfel, numarul deceselor a ajuns la 123, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Campania FARACOLOANEOFICIALE. Prahovenii, exasperati din cauza gropilor, au recurs la o forma inedita de protest (VIDEO)

In timp ce oamenii obisnuiti trebuie sa suporte zilnic aglomeratia de nedescris de pe soselele patriei, demnitarii ne sfideaza din coloanele oficiale. A devenit de altfel o moda ca mai marii statului sa.

Lectie de bun simt din partea unui patruped. Cum i-a multumit stapanei dupa ce a primit de mancare (VIDEO)

Un catel ne-a dat o lectie importanta legata de bunele maniere. Patrupedul nu a uitat ca, dupa ce a primit mancare din partea stapanei, sa ii si multumeasca ca are grija de el. Catelul a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )