Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gorj: Procurorii au deschis un dosar penal in cazul copiilor blocati pe aeroporturi din strainatate

România Liberă România Liberă,
Gorj: Procurorii au deschis un dosar penal in cazul copiilor blocati pe aeroporturi din strainatate

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Jiu a deschis un dosar penal in rem pentru savarsirea infrac. continuă pe România Liberă

Ministerul Turismului s-a autosesizat in cazul copiilor blocati in Tokyo

Ministerul Turismului s-a autosesizat in cazul taberei pentru copii organizate in Tokyo de catre o asociatie din Romania care nu detinea licenta pentru activitatea de turism, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Dosar penal pentru inselaciune in cazul copiilor care au ramas blocati pe aeroporturi din strainatate

Procurorii din Targu-Jiu au deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in cazul copiilor romani blocati pe aeroporturi din strainatate. Dosarul este in rem, deci deocamdata vizeaza.

Dosar penal pentru inselaciune in cazul copiilor care au ramas blocati pe aeroporturi din strainatate

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu anunta, vineri, ca a deschis dosar penal pentru inselaciune in cazul copiilor care au ramas blocati pe aeroporturi din strainatate, dupa ce au mers in tabere organizate la New York si Tokyo de Asociatia Tineri Parteneri pentru Dezvoltarea Societatii Civile, transmite Mediafax.

Un padurar s-a trezit cu dosar penal dupa ce a taiat lemne la comanda sefului care avea datorie la un preot. Acum nu mai recunoaste nimic!

Un padurar de la Ocolul silvic Oradea, urmarit penal dupa ce a fost prins cu 11 copaci lipsa in gestiune, se declara nevinovat, invinuindu-l de disparitia copacilor tocmai pe cel care l-a reclamat: seful ocolului, Cornel Hulea, care i-ar fi cerut sa taie si sa livreze lemne de foc unui fermier si unui preot la care acesta ar fi avut datorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )