Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gospodariile din tara noastra si-au majorat veniturile lunare cu 2,9%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gospodariile din tara noastra si-au majorat veniturile lunare cu 2,9%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut in al treilea trimestru al anului trecut cu 2,9% fata de trimestrul anterior, pana la 3. 426 lei 737 euro) pe luna, in timp ce cheltuielile s-au majorat cu 3,1%, la 2. 885 lei 621 euro), arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Tara noastra a fost condamnata la CEDO din nou

Tara noastra a fost condamnata la CEDO, care a stabilit ca statul roman nu a facut o ancheta efectiva pentru a descoperi si pedepsi vinovatii in cazul unui barbat care a fost ridicat de acasa de politisti si dus la sectie, unde ar fi fost batut pe motiv ca a refuzat sa se legitimeze.

Tara noastra a exportat aproape 8 milioane de tone de cereale, in primele noua luni din 2017

Tara noastra a exportat, in primele noua luni din 2017, o cantitate de 7,87 milioane de tone de cereale, in scadere cu 5,6% fata de aceeasi perioada din 2016, in timp ce incasarile au inregistrat un recul de 2,5%, pana la 1,421 miliarde de euro.

Premierul ungar preia prin interpusi presa de limba maghiara din Romania. Cati bani a alocat Budapesta organizatiilor din tara noastra

Cel mai important trust de presa de limba maghiara din Romania, Udvarhelyi Hirado, are un nou proprietar: societatea Prima Press SRL. Managerul acesteia, Orosz Pal Levente, are legaturi cu guvernul ungar. in ultimele zile ale anului trecut, guvernul ungar a aprobat o suma-record de peste 100 de milioane de euro pentru sprijinirea unor organizatii maghiare din Romania, scrie Rador.

Voucherele de vacanta acordate bugetarilor vor sustine circulatia turistica in tara noastra

Introducerea sistemului voucherelor de vacanta pentru angajatii din sistemul bugetar va conduce la sustinerea circulatiei turistice in Romania si va avea un efect multiplicator in industria de profil.

(P) PRIMER: Taxa claw-back lezeaza interesele pacientilor, loveste in fabricile de medicamente din tara si escaladeaza costurile din sistemul de sanatate

Aproape 10% din medicamentele care costa sub 25 lei au disparut in ultimii 2 ani datorita cresterii taxei cu peste 50%. PRIMER - Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania.

Achizitie SCANDALOASA in spitalul unuia dintre cele mai sarace judete din tara. Paturi pentru copii la preturi de LUX

In judetul Neamt, unul dintre cele mai saracedin tara, s-au cumparat patuturi pentru spitalul de pediatrie la pretul unor paturi matrimoniale de lux, in valoare de peste 4. 000 de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2349 seconds )