Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Adevărul Adevărul,
Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor. continuă pe Adevărul

Gradina Zoologica din Bucuresti, vizitata gratuit de Ziua Copilului

Gradina Zoologica din Bucuresti poate fi vizitata gratuit in 1 Iunie, intre orele 9. 00 si 19. 00, copiii putand sa vada animalele de la zoo, dar si sa mearga la atelierele de lucru pregatite special de Ziua Copilului.

Luis Figo: 27 mai este una dintre cele mai negre zile din istoria FIFA

Fostul international portughez Luis Figo, care si-a retras candidatura la presedintia FIFA, a declarat, joi, intr-o postare facuta pe pagina sa de Facebook, ca 27 mai este una dintre cele mai negre zile din istoria forului mondial.

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici.

Vin indienii sa ne lucreze pamantul: O dinastie indiana a cumparat 2.500 ha de teren agricol de la un fermier din Teleorman

Una dintre cele mai puternice dinastii de bussiness din India, familia Gupta, alaturi de cea a lui Lakshmi Mittal, miliardar indian, pariaza pe agricultura romaneasca. Acestia au cumparat doua ferme cu.

Cele mai scumpe vile istorice aflate la inchiriere

Cele mai scumpe vile scoase la inchirere in Capitala sunt in zone ultracentrale, restaurate si consolitate integral si de obicei cu o arhitectura impunatoare. Va prezentam cateva dintre cele mai scumpe vile istorice scoase la inchiriere pe piata, ca.

Cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Drumetii la aer curat, in mijlocul unor peisaje de basm

Concediul de vara nu trebuie petrecut neaparat cu burta in sus, la soare. Pentru cei care prefera plimbarile in aer curat si vor sa admire peisaje montane superbe, dar sa faca si putina miscare, statiunile din Austria sunt destinatia perfecta. adevarul. ro va spune care sunt cateva dintre cele mai frumoase statiuni montane din Austria.

in aceasta seara se inaugureaza supbasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura din Timisoara

Pasajul a costat 69 de milioane de lei in urma unui proiect din fonduri europene,1,2 milioane de lei fiind contributia Primariei Timisoara.

Raport SAR: Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai, cele mai transparente institutiii de invatamant superior

Societatea Academica din Romania si Alianta Nationala a Organizaiilor Studentesti din Romania ANOSR) au publicat primul raport asupra transparentei universitatilor de stat din Romania, care arata ca Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai sunt cele mai transparente in ceea ce priveste accestul la informatii pe site-urile oficiale.

De Ziua Copilului, Gradina Zoologica Bucuresti poate fi vizitata gratuit

Luni, pe 1 iunie, Gradina Zoologica Bucuresti isi deschide gratuit portile pentru micutii care vor sa vada animalele de aici.

Cele mai profunde lectii de viata ale parintelui Arsenie Boca: Hristos a suferit ca om, nu ca Dumnezeu, deci si tu, omule, poti rabda!

Arsenie Boca, unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Romaniei, parintele vizionar care a a facut numeroase profetii despre vremurile pe care le traim sau care vor veni, a lasat oamenilor invataturi de viata, adevarate lectii de morala crestina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )