Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gradina Zoologica din Copenhaga dezminte zvonurile potrivit carora ar urma sa eutanasieze o a doua girafa

Adevărul Adevărul,
Gradina Zoologica din Copenhaga dezminte zvonurile potrivit carora ar urma sa eutanasieze o a doua girafa

Decizia Gradinii Zoologice din Copenhaga de a ucide inca o girafa a starnit reactii dure din partea presei si a organizatiilor preocupate de respectarea drepturilor animalelor. in urma criticilor aduse, institutia daneza a asigurat ca nu va trece la uciderea acesteia, animal care poarta tot numele de Marius, ca si exemplarul ucis in urma cu doar doua saptamani. continuă pe Adevărul

O alta girafa ar urma sa fie omorata la o gradina zoologica din Danemarca

O a doua gradina zoologica dinDanemarca s-ar pregati sa ucida o girafa, in ciuda scandalului iscat dupa ce o girafa a fost ucisa la gradina zoo din Copenhaga la sfarsitul saptamanii trecute, scrie.

Gradina Zoologica din Hunedoara va fi redeschisa publicului

Gradina Zoologica din Hunedoara a primit avizele necesare, astfel va putea fi redeschisa in urmatoarea perioada. De aproape trei ani, zoo-parcul este inchis publicului.

Danemarca: o gradina zoologica anunta ca se pregateste sa ucida cea de-a doua girafa Marius

Gradina Zoologica Jyllands din Danemarca a transmis miercuri ca ia in considerare posibilitatea sa eutanasieze una dintre girafele sale, care, datorita unei simple coincidente, are acelasi nume precum girafa de la gradina zoologica din Copenhaga, ucisa si transata in public duminica trecuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )