Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gradina zoologica evacuata, dupa ce o ingrijitoare a fost ucisa de un tigru

Antena3 Antena3,
Gradina zoologica evacuata, dupa ce o ingrijitoare a fost ucisa de un tigru

Update: Autoritatile britanice au anuntat luni seara ca o ingrijitoare a fost ucisa de un tigru la gradina zoologica Hamerton Wildlife Park din Cambridgeshire. Initial, serviciile de urgenta au. continuă pe Antena3

O ingrijitoare a fost ucisa de un tigru la o gradina zoologica din Marea Britanie

Autoritatile britanice au anuntat luni seara ca o ingrijitoare a fost ucisa de un tigru la gradina zoologica Hamerton Wildlife Park din Cambridgeshire. Initial, serviciile de urgenta au intervenit inclusiv cu un elicopter in urma unui incident grav de la gradina zoologica situata in apropiere de localitatea Huntingdon, transmite The Independent.

Tristete la o gradina zoologica din SUA: Girafa Ernie a murit dupa ce a devenit extrem de agresiva si s-a ranit grav

O girafa tanara adusa la Gradina Zoologica Lehigh Valley din statul american Pennsylvania a murit din cauza unor leziuni suferite la nivelul gatului dupa ce a devenit extrem de agresiva in.

Vizitatori, evacuati de la o gradina zoologica din Cambridgeshire. Politia britanica sustine ca este vorba de un incident serios

Vizitatorii unei gradini zoologice din Cambridgeshire au fost evacuati de urgenta din cauza unui incident serios. Purtatorul de cuvant al politiei din Cambridgeshire a anuntat: Am fost chemati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )