Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gradinita din Bucuresti unde o fetita cu tulburari de spectru autist fost inchisa intr-o clasa goala in timpul unei inspectii, amendata de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Hotnews Hotnews,
 Gradinita din Bucuresti unde o fetita cu tulburari de spectru autist fost inchisa intr-o clasa goala in timpul unei inspectii, amendata de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a hotarat, in sedinta de luni, sanctionarea cu amenda in cuantum de 1. 000 lei a Gradinitei nr. 42 din Capitala, unde, in februarie, inspectoratul scolar a deschis o ancheta interna dupa ce o fetita cu tulburari de spectru autist a fost inchisa intr-o clasa goala in timp ce in instiutie se afla o inspectie. Educatoarea a fost sanctionata doar cu avertisment de CNCD. continuă pe Hotnews

Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet din peisaj. Unde se afla acum Roxana

Logodnica lui Radu Mazare nu este de gasit! Ce s-a intampla cu Roxana dupa ce fostul edil al Constantei a ajuns dupa gratii? Mazare a luat legatura cu fiul sau si i-a marturisit tot. Logodnica lui Radu Mazare a disparut complet Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei, a luat legatura cu tatal sau, aflat [] .

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. A scos imediat telefonul si a facut o poza, pe care a postat-o pe o retea de socializare. in scurt timp, s-a viralizat. E o nebunie! (FOTO)

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. Nu i-a venit sa creada, asa ca a scos telefonul si a facut imediat o poza. A postat-o pe o retea de socializare, iar in.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 7 iunie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,27 mg/l; pH 7,31; TURBIDITATE: 0,25. S2 - CLOR LIBER:0,23 mg/l; pH.

Cushman and Wakefield Echinox preia administrarea cladirii Eminescu Office din Bucuresti

Firma de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox a anuntat ca a fost desemnata sa administreze cladirea de birouri Eminescu Office, cu o suprafata inchiriabila de 7. 000 de metri patrati, finalizata recent in Bucuresti, in apropiere de Piata Romana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )