Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gradinitele si cresele de stat ar putea fi redeschise dupa 15 iunie. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Decizia revine autoritatilor locale

B1 B1,
Gradinitele si cresele de stat ar putea fi redeschise dupa 15 iunie. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Decizia revine autoritatilor locale

Autoritatile locale vor putea decide sa deschida, dupa 15 iunie, gradinitele, cresele si unitatile de tip after-school de stat, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, la. continuă pe B1

Dupa 15 iunie se pot redeschide mall-urile, fara restaurante, locuri de joaca

Presedintele Klus Iohannis a anuntat ca dupa 15 iunie se pot redeschide mall-urile, fara restaurante.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta dupa 15 iunie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca PSD nu este de acord ca starea de alerta sa fie prelungita in Romania dupa data de 15 iunie, cand ar urma sa expire, si ca social-democratii nu vo.

Ciolacu: Dupa 15 iunie, sa punem punct modelului PNL de a administra o tara, sa terminam cu Klaustrofobia

Seful PSD il acuza pe Nelu Tataru ca de trei luni face doar exercitii de imagine, in timp ce la Ministerul Sanatatii se tragea tun dupa tun cu licitatii aranjate pentru firmele de casa ale PNL, si sustine ca nu mai este nevoie nici de starea de alerta, prelungirea acesteia fiind paravanul perfect pentru toata clientela PNL sa-si continue marile afaceri pe bani publici.

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului: Redeschiderea restaurantelor, posibila dupa 15 iunie Ce ar putea presupune urmatoarea relaxare de restrictii si cand va fi anuntata (VIDEO)

Guvernul Orban va face un anunt cu privire la posibilitatea de a prelungi starea de alerta in aceasta saptamana, a anuntat Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, luni seara, in direct pe B1 TV, cand a .

Iohannis anunta prelungirea starii de alerta. Cand se deschid mall-urile si ce activitati economice sunt permise dupa 15 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti prelungirea starii de alerta si dupa data de 15 iunie, precizand care sunt activitatile economice care vor fi permise si dupa aceasta data.

Cum va arata vizita la mall dupa 15 iunie 2020

Din 15 iunie 2020 vizita la mall nu va mai fi la fel ca inainte de pandemie.

NELU TATARU: Este putin probabil ca dupa 15 iunie sa nu fie prelungita starea de alerta

Autoritatile iau in calcul prelungirea starii de alerta daca numarul de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2 continua sa creasca, informeaza Radio Europa Libera.

Nelu Tataru: Mi-e greu sa cred ca nu va mai fi stare de alerta dupa 15 iunie Joi vom anunta noile masuri de relaxare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca nu crede ca se va renunta la starea de alerta incepand de saptamana viitoare din cauza focarelor noi de coronavirus si a transmiterii comunitare a bolii.

Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta, avand in vedere si evolutia, focarele noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca este posibil ca starea de alerta sa ramana in vigoare si dupa 15 iunie, tinand cont de evolutia epidemiei dupa relaxarea masurilor restrictive privind prevenirea raspandirii coronaviursului.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )