Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus a fost raportata vineri in judetul Constanta - 7,54, urmat de Sibiu - 7,49, Cluj - 6,89, Brasov - 6,79 si municipiul Bucuresti - 6,63, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare strategica. continuă pe Hotnews

Record negativ de decese in SUA. Au fost inregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele sase luni

In Statele Unite ale Americii au fost raportatepeste 2. 400 de decese din cauza infectiei cu Covid-19, in ultimele 24 de ore, potrivitUniversitatii Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din ultimele s.

Cea mai mare greseala din stiinta. Din cauza ei au pornit razboaie, genociduri si au murit milioane de oameni

Stiinta este unul dintre cele mai remarcabile domenii ale omenirii. A fost o sursa de inspiratie si intelegere, a ridicat valul ignorantei, a fost un catalizator pentru schimbari sociale.

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

Marea Britanie inregistreaza cea mai mare scadere a PIB-ului din ultimii 300 de ani. Suma record ce va fi imprumutata pentru a acoperi impactul urias al epidemiei de coronavirus

Rishi Sunak, ministrul britanic de Finante, a anuntat ca Marea Britanie va imprumuta in acest an aproape 400 de miliarde de lire sterline, o suma record, pentru a acoperi impactul urias al epidemiei de.

Sibiul are in continuare cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Situatia pe judete

Numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, marti, la 430. in ultima zi, 7. 753 de persoane au fost depistate pozitiv, iar alte 1. 253au fost reconfirmate in urma retestarilor. Potrivit.

CFR, in colaps: De ce Clujul traverseaza cea mai mare criza din ultimii ani

Clujenii au avut un singur esec, in primele 13 partide oficiale din acest sezon, si acela dupa loviturile de departajare, cu Dinamo Zagreb. Acum, tocmai au bifat a treia infrangere, in ultimele cinci partide. Iar in Gruia urmeaza sa vina AS Roma joi, ora 22.

COVID-19: Bucurestiul se mentine la peste 1.000 de noi infectari pe zi. Care este situatia in judete

Vineri 27 noiembrie, au fost depistate 8. 499 de noi cazuri de COVID-19. Dintre acestea, 1. 283 au fost in Bucuresti. in judetul Constanta se afla cea mai mare rata de infectare din tara 7,54 in timp ce, in judetul Sibiu, rata este de 7,49 la mia de locuitori.

Datoria publica a tarilor lumii e mai mare decat cea de dupa al doilea Razboi Mondial. Vor urma perioade de inflatie agresiva? Nu pariati sume mari pe asta, spune CEO-ul BRD Asett Maganement

Suntem acum la nivel global cu o datorie publica mai mare decat cea dupa cel de-al doilea rasboi mondial. Cu numai doua crize- cea de acum 12 ani si cea de fata, a spus joi Mihai Purcarea, CEO al BRD Asett Management la o conferinta organizata de Finmedia. Ne punem intrebarea ca investitori: inspre ce ne indreptam? Daca ne uitam in cartile de economie am spune: ok, datorie mare, se tiparesc bani, inseamna ca ne vom trezi cu inflatie mai incolo. Asta spune teoria clasica. Dar ne uitam la ce se intampla in Japonia. Acolo nu au reusit sa genereze inflatie din cauza schimbarilor structurale care au loc la nivelul economiei, a mai spus Purcarea.

ORBAN: Suntem pe punctul de a intra in cea mai prolifica perioada a tarii noastre de la intrarea in UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, la lansarea Planului National de Rezilienta si Redresare, ca Romania va beneficia de cel mai mare sprijin financiar pe care l-a avut vreodata la dispozitie. Suntem pe punctul de a intra in cea mai prolifica perioada a tarii noastre de la intrarea in UE, a afirmat premierul, adaugand ca nu este indiferent cine va castiga aceste alegeri pentru ca efortul de accesare a acestor resurse financiare nu poate fi facut de oricine, scrie News.

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )