Libnet.ro
UNICEF

18:30

GRAFIC Dupa Timis, Maramures intra in zona rosie de COVID-19 Judetele cu cele mai mici rate de infectare

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Dupa Timis, Maramures intra in zona rosie de COVID-19 Judetele cu cele mai mici rate de infectare

Maramures este al doilea judet in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,03 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, potrivit datelor publicate luni de Grupul de Comunicare Strategica. in acelasi scenariu ramane Timis, cu un indice de 3,44. continuă pe Hotnews

GRAFIC Timis, singurul judet in zona rosie

Timis ramane singurul judet aflat in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,38, in crestere usoara fata de ieri, in timp ce Bucurestiul si noua judete sunt in zona galbena, potrivit datelor furnizate sambata de Grupul de Comunicare Strategica.

GRAFIC Maramures se apropie de intrarea in zona rosie

Timis este in continuare singurul judet aflat in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,43, din nou in crestere usoara fata de ieri, in timp ce rata incidentei in Maramures plaseaza acest judet in imediata apropiere a pragului de 3, care marcheaza intrarea in zona rosie, potrivit datelor furnizate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

GRAFIC Rata de infectare creste usor in Timis, singurul judet din zona rosie. Situatia din Bucuresti si din restul judetelor

Rata de infectare in Timis, singurul judet aflat in zona rosie a crescut usor, pana la 3,29, iar Bucurestiul si noua judete sunt in zona galbena, potrivit datelor furnizate vineri de Grupul de Comunicare Strategica.

Ucraina a inclus Moldova in zona rosie a tarilor cu risc epidemiologic ridicat

Republica Moldova a fost introdusa de catre Ucraina pe lista statelor cu risc epidemiologic crescut. Persoanele care sosesc dintr-un stat aflat in categoria rosie si intentioneaza sa calatoreasca in Ucraina trebuie sa prezinte la punctul de trecere a frontierei rezultatul negativ al testarii COVID-19 prin metoda PCR), transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )