Libnet.ro
UNICEF

20:00

GRAFIC Jumatate dintre antreprenorii romani din industriile creative spun ca au nevoie de fonduri europene pentru afacerile lor. Care sunt problemele care trag in jos aceste firme

Hotnews Hotnews,
 GRAFIC Jumatate dintre antreprenorii romani din industriile creative spun ca au nevoie de fonduri europene pentru afacerile lor. Care sunt problemele care trag in jos aceste firme

Circa 45% dintre antreprenorii creativi spun ca ar vrea sa isi extinda afacerile in urmatorul an, dar multi se tem de surprizele din zona politica si economica si de dificultatea de a gasi forta de munca potrivita, arata un stiudiu realizat de Exact Cercetare si Consultanta si UniCredit Bank. continuă pe Hotnews

GRAFIC Barometrul antreprenorilor romani din industriile creative

Circa 45% dintre antreprenorii creativi spun ca ar vrea sa isi extinda afacerile in urmatorul an, dar multi se tem de surprizele din zona politica si economica si de dificultatea de a gasi forta de munca potrivita, arata un stiudiu realizat de Exact Cercetare si Consultanta si UniCredit Bank.

Sondaj BBC: Jumatate dintre femeile britanice sustin ca au fost agresate sexual la locul de munca

Jumatate dintre femeile britanice si o cincime dintre barbati sustin ca au fost victime ale hartuirii sexuale la locul de munca sau intr-un alt loc, arata un sondaj BBC. Dintre femeile care au spus ca au fost hartuite, 63% au declarat ca nu au spus nimanui, iar 79% dintre victimele masculine au pastrat tacerea. Sondajul ComRes pentru BBC Radio 5 a fost facut pe un esantion de peste 2 000 de persoane.

Scandal in direct intre Tudor Barbu si ministrul Genunche Pop. Cum isi bate joc Guvernul de copiii romani din Ucraina. Dati-mi voie sa va spun un lucru urat: Credeti-ma pe mine, nu pe domnul Pop! (VIDEO)

Scandal intre Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si moderatorul Tudor Barbu, in platoul B1 TV. Pop a intervenit telefonic pentru a discuta despre situatia copiilor romani din Ucraina, carora li s-a.

Barometrul Mintilor Creative: peste 80% dintre antreprenori nu au incredere in actualul context economic si acuza schimbarile fiscale repetate

Peste 80% dintre antreprenorii din industriile creative nu au deloc incredere in actualul context economic, pesimismul fiind justificat si de schimbarile repetate ale cadrului legislativ si fiscal, care pot afecta dezvoltarea afacerii. 9 din 10.

Trei sferturi dintre angajatii romani se asteapta la salarii mai mici de la 1 ianuarie 2018 - studiu

Posibila trecere a contributiilor CAS si CASS in sarcina angajatilor de la 1 ianuarie 2018 ii face pe angajatii romani sa se astepte la o scadere a salariilor lor nete incepand cu acea data. Majoritatea angajatilor sunt de parere ca nu vor fi ajutati de companiile pentru care lucreaza sa recupereze diminuarea estimata de 14% a salariului net.

IT-istii romani din strainatate ar vrea sa se intoarca in tara. Ce factori le influenteaza decizia - studiu

Circa 77% dintre specialistii IT romani stabiliti in strainatate sunt deschisi la ideea de a se intoarce in tara, tentati in special de salariile mari, dar considera cruciale contextul politic, sistemul de sanatate si cel de educatie in luarea unei decizii clare, arata un studiu realizat de DB Global Technology si Catalyst Solutions.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3272 seconds )