Libnet.ro
UNICEF

09:15

GRAMMY 2014: Lista nominalizarilor.

România Liberă România Liberă,
GRAMMY 2014: Lista nominalizarilor.

Jay Z, unul dintre cei mai importanti artisti hip-hop din lume, a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis, se numara printre cei nominalizati la principalele categorii ale acestei gale, relateaza Mediafax. Jay Z a fost nominalizat la noua categorii, inclusiv pentru cea mai buna prestatie pop, datorita colaborarii sale cu Justin Timberlake, la piesa Suit Tie, dar si pentru . continuă pe România Liberă

Jay Z, cele mai multe nominalizari pentru Grammy 2014. Vezi LISTA COMPLETA

Jay Z, unul dintre cei mai importanti artisti hip-hop din lume, a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore .

Lorde, Macklemore si Pink, printre nominalizatii la premiile Grammy 2014!

Tocmai s-au anuntat nominalizarile la premiile Grammy 2014, iar Pink, Drake, Macklemore, Taylor Swift, Duft Punk si Jay Z figureaza pe lista artistilor care se vor lupta pentru trofee la editia cu numarul 56 a celebrei ceremonii. Evenimentul va avea loc pe 26 ianuarie, la Staples Centre din Los Angeles.

Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014

Rapperul Jay Z a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy 2014, insa artisti mai putin cunoscuti, precum Lorde, Kendrick Lamar si Macklemore Ryan Lewis, se numara printre cei nominalizati.

Oscar 2014: Filmele Elysium, Gravity si Iron Man 3, pe lista nominalizarilor pentru cele mai bune efecte speciale

Peliculele Elysium, Gravity si Iron Man 3 se numara printre lungmetrajele care au fost incluse pe lista scurta de propuneri pentru nominalizari la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale. Tot.

VIDEO Nominalizarile premiilor Grammy 2014. Jay Z, Timberlake, Macklemore Ryan Lewis, pe lista favoritilor

Jay Z este regele clasamentului Grammy, cu noua nominalizari, urmatoarele pozitii fiind ocupate de Macklemore Ryan Lewis, Kendrick Lamar, Pharrell Williams si Justin Timberlake, cantaretii ce au cate sapte sanse de castig. Evenimentul muzical al anului va avea loc pe 6 ianuarie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )