Libnet.ro
UNICEF

15:01

Grant Imahara, cunoscut pentru MythBusters si Star Trek, a murit la varsta de 49 de ani

B1 B1,
Grant Imahara, cunoscut pentru MythBusters si Star Trek, a murit la varsta de 49 de ani

Grant Imahara, celebru pentru show-ul de televiziune MythBusters, dar si cel care i-a dat viata persoanajului Hikaru Suludin seria Star Trek, a murit la 49 de ani, in urma unui anevrism. continuă pe B1

A murit Grant Imahara, prezentator al emisiunii Mythbusters de la Discovery. Avea 49 de ani

Grant Imahara, inginer si prezentator al emisiunii Mythbusters de la Discovery, a murit la varsta de 49 de ani, a confirmat pentru Variety un purtator de cuvant al retelei de televiziune.

A murit Grant Imahara, fost prezentator MythBusters si actor in Star Trek

Grant Imahara, prezentator al emisiunii MythBusters de pe Discovery Channel si al seriei Netflix White Rabbit Project a murit la varsta de 49 de ani, anunta CNN.

Grant Imahara, gazda Mythbusters, a murit

Grant Imahara, gazda a serialului MythBusters difuzat pe Discovery, a murit la 49 de ani, in urma unui anevrism cerebral. Un reprezentant Discovery a declarat pentru TMZ: Suntem intristati sa auzim.

Doliu in lumea televiziunii! Prezentatorul TV a murit la doar 49 de ani

Lumea televiziunii este in doliu. in varsta de doar 49 de ani, un celebru prezentator TV murit. Fanii sunt in stare de soc. Fanii emisiunii MythBusters, socati de vestea trista! Este vorba despre inginerul si co-prezentatorul emisiunii MythBusters de pe Discovery. Grant Imahara, care a jucat si in seria Star Trek Continues, a murit in .

Cauza mortii actorului Grant Imahara

Vedeta show-ului Mythbusters, Grant Imaharaa murit fulgerator, luni, la doar 49 de ani, in urma ruperii unui avevrism cerebral. Vestea a facut inconjurul lumii si a indurerat mii de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )