Libnet.ro
UNICEF

01:05

Granturi in valoare de 28 de milioane de euro pentru eficienta energetica si cercetare.

România Liberă România Liberă,
Granturi in valoare de 28 de milioane de euro pentru eficienta energetica si cercetare.

Astazi au fost semnate doua programe noi, finantate prin intermediul granturilor SEE. Este vorba despre Eficienta energetica si Cercetare in sectoarele prioritare, cu o valoare cumulata a granturilor de 28 milioane de euro. Prin programul Cercetare in sectoarele prioritare sunt alocate Romaniei fonduri nerambursabile in valoare de 20 milioane de euro. Finantarile vor fi utilizate pentru implementarea de proiecte in urmatoarele domenii prioritare: stiinte sociale si umaniste, energie . continuă pe România Liberă

O dependenta scumpa! Romania a cheltuit, anul trecut, 25 de milioane de euro pentru a trata pacientii cu boli cauzate de alcool

Alcoolul costa. Il costa pe cel care bea, pe familia din care face parte, si nu in ultimul rand, costa statul. Romania a cheltuit anul trecut 25 de milioane de euro pentru a-si trata pacientii cu boli cauzate de alcool.

Rezervele valutare la BNR au ajuns la 34,562 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR)au crescut, la finele lunii trecute, pana la nivelul de 34,562 milioane euro, fata de 33,086 milioane euro, valoare inregistrata la data de 30 septembrie, potrivit unui comunicat de presa publicat pe pagina de internet a BNR.

UPDATE: Statul a atras peste 380 milioane euro prin vanzarea a 15% din Romgaz.

UPDATE: Romgaz a vandut 15% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 1,7 miliarde lei 534 milioane dolari sau 382,8 milioane euro). Transa destinata investitorilor mici a fost majorata de la 15% la 20% din totalul ofertei. Investitorii institutionali din strainatate au preluat 60% din oferta, transmite Mediafax. Oferta s-a incheiat joi, iar pretul a fost fixat la 30 lei pentru o actiune, aproape de nivelul superior al intervalului stabilit, rezultand un cost de 9,25 dolari pentru .

A suspendat hotararea prin care Cupru Min era obligata sa plateasca 17 milioane euro

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata sa plateasca 17 milioane euro catre Energo Mineral, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Trei inculpati in dosarul evaziunii de 50 milioane euro, arestati preventiv intr-un alt dosar.

Liderul gruparii din dosarul evaziunii de peste 50 de milioane de euro, Moubarak Mahmoud Sleiman, si alte doua persoane au fost arestate preventiv intr-un alt dosar instrumentat de DNA Ploiesti, in care prejudiciul este estimat la 90 de milioane de lei, transmite Mediafax. Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare pe o perioada de 28 de zile pe numele lui Rami Ghaziri, ca administrator si director general al SC Avicola Crevedia SA, al lui Abdul Mounim Alzaid si al lui Moubarak Mahmoud .

Oradea: 16 persoane, deferite justitiei pentru evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 5 milioane euro

Saisprezece persoane care faceau parte dintr-o grupare acuzata de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de legume si fructe au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT Oradea, prejudiciul cauzat bugetului depasind cinci milioane de euro, anunta Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea prin care Cupru Min a fost obligata la plata sumei de 17 milioane euro catre Energo Mineral

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat hotararea controversata a Tribunalului Bucuresti, prin care Cupru Min S. a fost obligata la plata a peste 17 milioane de euro catre Energo Mineral S. Bucuresti, companie aflata in prezent in insolventa, a anuntat Dragne Asociatii printr-un comunicat de presa. Litigiul a pornit de la pretentiile unui consortiu de societati care s-au asociat cu compania de stat in 2007 pentru a exploata zacamintele de cupru aflate in administrarea Cupru Min.

Hotararea prin care Cupru Min Abrud a fost obligata la plata a 17 milioane euro, suspendata la Curtea de Apel Bucuresti

Hotar515;rea Tribunalului Bucuresti, prin care Cupru Min SA Abrud a fost obligata la plata a peste 17 milioane de euro catre Energo Mineral SA, companie aflata 523;n prezent 523;n insolventa, a fost suspendata de Curtea de Apel Bucuresti. Decizia a fost luata in 30 octombrie si este irevocabila.

Ministerul Culturii da in judecata un sculptor platit cu 10 milioane lei pentru o statuie care nu a fost livrata

Ministerul Culturii il da in judecata pe sculptorul Florin Codre pentru a recupera fie cele 10 milioane lei platite artistului pentru realizarea monumentului Marii Uniri din Arad, fie lucrarea, potrivit Primariei Arad. Sculptorul a incasat banii, insa nu a predat lucrarea si nici nu mai este de gasit, sustine municipalitatea. Artistul este abonat la lucrari publice, acesta incasand de la stat cateva zeci de milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )