Libnet.ro
UNICEF

22:45

Gratiela Gavrilescu: Nu cunoastem exact numarul ursilor din Romnia; ar putea fi 8.000-9.000

Hotnews Hotnews,
 Gratiela Gavrilescu: Nu cunoastem exact numarul ursilor din Romnia; ar putea fi 8.000-9.000

Numarul exact al ursilor care traiesc in Romania nu este cunoscut cu exactitate, putand fi, potrivit unor estimari, de pana la 8. 000 de exemplare, a afirmat vineri, la Pitesti, vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului. continuă pe Hotnews

Nu cunoastem exact numarul ursilor din Romania

Numarul exact al ursilor care traiesc in tara noastra nu este cunoscut cu exactitate, putand fi, potrivit unor estimari, de pana la 8. 000 de exemplare, a afirmat astazi, la Pitesti, vicepremierul Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, informeaza Agerpres.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, nu stie numarul ursilor din Romania

Desi este o chestiune ce tine de ministerul pe care il pastoreste, Gratiela Gavrilescu nu are nicio problema sa recunoasca faptul ca nu stie care este numarul ursilor din Romania. Noi nu cunoastem la.

Cum s-a imbogatit Gratiela Gavrilescu: Afacerile dubioase cu statul si asocierea cu familia Cosma. Ce contine declaratia de avere a ministrului Mediului

Gabriela Gavrilescu, ministrul care pare ca are deja probleme in Guverul Dancila, a fost implicata de-a lungul timpului in afaceri dubioase cu statul. Veritabil politician al Ploiestiului, Gratiela Gavrilescu.

Viorica Dancila, Gratiela Gavrilescu si Carmen Dan, intampinate la un eveniment cu o defilare a copiilor de gradinita: Imagini demne de epoca lui Ceausescu, la Pitesti (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, vicepremierul Gratiela Gavrilescu si ministrul de Interne Carmen Dan au avut parte de o primire triumfala, vineri, la Pitesti, unde a s-a desfasurat evenimentul cunoscut drept Simfonia.

Gratiela Gavrilescu, persona non grata in Guvern? Ce detaliu a atras atentia la un eveniment unde aceasta a fost prezenta alaturi de Viorica Dancila si Carmen Dan (FOTO)

Gratiela Gavrilescu, marginalizata de colegele din Guvern. Premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne, Carmen Dan au intrat in spiritul Centenarului cel putin din punct de vedere vestimentar, daca la.

Oamenii se imbolnavesc, Gratiela Gavrilescu ridica din umeri: Ministrul Mediului ignora protestele celor care nu mai suporta mirosul degajat de gunoaiele depozitate la marginea oraselor (VIDEO)

Orasele din Romania cad prada gunoaielor, poluarea atinge cote alarmante, iar oamenii nu mai pot respira, in unele zone, din pricina deseurilor care se depoziteaza la marginea oraselor, in loc sa fie reciclate.

Roland Garros 2018: Sase jucatoare din Romnia nscrise la cel de-al doilea Grand Slam al anului

Sase reprezentante ale Romaniei, in frunte cu Simona Halep, numarul unu mondial, figureaza pe lista jucatoarelor inscrise la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, programat intre 21 mai si 10 iunie in capitala Frantei.

Antonia, primul functionar public virtual din Romnia / Primarul Emil Boc, la RFI: Va lucra 24 de ore din 24, iar n etapa a doua va avea si o forma cu care locuitorii vor putea interactiona

Primaria municipiului Cluj-Napoca a angajat primul functionar public virtual din Romania. E vorba de un proiect de inteligenta artificiala prin care locuitorii orasului pot depune cereri online la Primarie, economisind astfel 40% din timpul lor, declara, la RFI, primarul Emil Boc.

Elvetia a prelungit cu un an clauza de salvgardare pentru libera circulatie a muncitorilor din Romnia si Bulgaria

Clauza de salvgardare prevazuta in acordul privind libera circulatie cu Romania si Bulgaria pentru inca un an, anunta swissinfo. ch. Aceasta clauza a fost activata in 1 iunie 2017 pentru a limita autorizatiile de sejur pentru muncitorii din cele doua tari.

Cine este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romnia: Un iesean n vrsta de 37 de ani care traia de 3 ani conectat la aparatul de oxigen

Mugurel Amaritei, un iesean in varsta de 37 de ani, diagnosticat in anul 2011 cu multiple afectiuni pulmonare si care a trait in ultimii 3 ani conectat la aparatul de oxigen, este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romania, efectuat miercuri dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, scrie Ziarul de Iasi. Pacientul depusese in anul 2015 cerere de finantare pentru transplant in strainatate, iar Directia de Sanatate Publica Iasi i-a trimis dosarul catre trei clinici din afara tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )