Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gratiela Gavrilescu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Este un semn de unitate nationala

Antena3 Antena3,
Gratiela Gavrilescu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Este un semn de unitate nationala

Vicepremierul si ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, afirma ca romanii meritau o catedrala precum aceea a Mantuirii Neamului, ridicarea acesteia constituindu-se intr-un. continuă pe Antena3

CATEDRALA MANTURII NEAMULUI. Tot ceea ce trebuie sa stii despre Catedrala Mantuirii Neamului. Date tehnice

Catedrala Mantuirii Neamului ce va fi sfintita duminica va avea o inaltime de 120 de metri, aproximativ inaltimea unui bloc cu 30 de etaje. - Lungimea = 126,10 m - Latimea la abside) = 67,70 m - inalti.

Catedrala Mantuirii Neamului este dotata cu patru buncare antiatomice

Catedrala Mantuirii Neamul este dotata, la subsolul cladirii, cu patru buncare antiatomice. Totodata, are opt lifturi, doua sali polivalente dotate cu altare, care vor functiona ca biserici: una la 16 metri.

Program SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Ce trebuie sa stii despre CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Evenimentele legate de Sfintirea Catedralei Nationale se vor desfasura dupa urmatorul program: SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Vineri, 23 noiembrie 2018, la.

Cum arata acum Catedrala Mantuirii Neamului. Imagini din interior cu o zi inainte de sfintire. FOTO

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita pe 25 noiembrie, in prezenta a sute de invitati. Catedrala Mantuirii Neamului este construita in proportie de 96%, in cee.

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

Ce scrie presa internationala despre Catedrala Mantuirii Neamului

Zeci de mii de credinciosi au participat duminica la sfintirea noii Catedrale ortodoxe colosale din Bucuresti, pe fondul criticilor ca banii investiti in construirea lacasului de cult puteau fi folositi pentru scoli si spitale in una dintre cele mai sarace tari din Uniunea Europeana, scrie AFP.

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.Mesajul Jandarmeriei pentru enoriasi: Este nevoie ca oamenii sa manifeste intelegeresi sa nu se creeze incidente nedorite

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a transmis un mesaj, dupa ce situatia de la Catedrala Mantuirii Neamului a scapat de sub.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cum arata Catedrala Mantuirii Neamului cu cateva zile inainte de sfintire

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Catedrala Nationala, unul dintre marile proiecte ale Romaniei, va fi sfintita peste cateva zile in contextul celebrarii a 100 ani de la Marea Unire din 1918. Pentru a.

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Amenda pentru constructorul Catedralei Mantuirii Neamului

Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit o amenda de 10. 000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu de la ISU Bucuresti - Ilfov.

Noi imagini cu incidentul socant de la Catedrala Mantuirii Neamului! Nu a intervenit nimeni inainte ca preotul sa-si dea foc - VIDEO

Apar noi imagini cu incidentul socant de la Catedrala Mantuirii Neamului. Un preot a incercat sa-si dea foc in apropierea Catedralei. Omul este nemutulmit ca i s-a luat dreptul de a sluji biserica. Acum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )