Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gratiela Gavrilescu ia exemplul Vioricai Dancila: Sunt un ministru CARE nu imi este frica. Lucrul acesta ii voi ruga si pe primarii din JUDETUL TIMISOARA (VIDEO)

B1 B1,
Gratiela Gavrilescu ia exemplul Vioricai Dancila: Sunt un ministru CARE nu imi este frica. Lucrul acesta ii voi ruga si pe primarii din JUDETUL TIMISOARA (VIDEO)

Viorica Dancila pare sa fie idolul ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a declarat, separat de premier, razboi gramaticii limbii romane. Gratiela Leocadia Gavrilescu a facut o afirmatie,. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Zariti pisica in aceasta imagine? Putini sunt cei care o gasesc

Pentru a va antrena creierul, acest exercitiu este extraordinar de bun. Printre zeci de bufnite, se afla o pisica. Putini sunt cei care reusesc sa o gasesca usor. Dumneavoastra zariti pisica.

Florin Calinescu, atac la adresa Vioricai Dancila, in direct, la Romanii au talent: Am sa fac un exercitiu de imagine, cum ar zice o celebra inculta!

Florin Calinescu a taxat-o pe Vioirca Dancila pentru una dintre recentele gafe ale premierului. Comentand unul dintre numerele prezentate in editia de vineri seara a emisiunii Romanii au talent, juratul a.

Mutare soc facuta de Drangea in scandalul plangerii penale pe numele Vioricai Dancila. Ce vrea sa faca liderul PSD

Mutare soc facuta de Liviu Dragnea in scandalul plangerii penale pe numele premierului Viorica Dancila. Memorandumul confidential privind mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Mircea Badea s-a suparat rau de tot pe Netflix Romania pentru o ironie inspirata de o gafa a Vioricai Dancila FOTO

Mircea Badea s-a suparat foarte tare pe Netflix Romania si si-a anulat abonamentul dupa ce echipa de social media a facut o gluma pe seama deja celebrei gafe orice om ii este teama de. marca Viorica Dancila.

Acestea sunt alimentele care te imbatranesc. Ai mare grija la ele!

Produse de patiserie Am auzit de foarte multe ori vorbindu-se despre riscurile pe care le prezinta alimentele care contin grasimi trans. insa, se pare ca si produsele pe baza de uleiuri vegetale hidrogenate au u.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )