Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gratierea lui Gica Popescu, pro si contra la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Gratierea lui Gica Popescu, pro si contra la Adevarul Live

Jurnalistul Grigore Cartianu, cel care a si lansat, saptamana trecuta, o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care cerea gratierea lui Gica Popescu, dezbate cu redactorul sef adjunct Adevarul, Calin Nicolescu, pe marginea acestui atat de controversat subiect, la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Gratierea lui Gica Popescu, pro si contra la Adevarul Live de la ora 11.00

Jurnalistul Grigore Cartianu, cel care a si lansat, saptamana trecuta, o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care cerea gratierea lui Gica Popescu, intra in dezbatere cu redactorul sef adjunct Adevarul, Calin Nicolescu, pe marginea acestui atat de controversat subiect, la Adevarul Live, de la ora 11.

Dragnea: Ca om as sustine gratierea lui Gica Popescu, ca vicepremier, nu.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca este de mic microbist si ca, in calitate de om, ar sustine gratierea lui Gica Popescu, el mentionand ca, in calitate de vicepremier, nu ar sustine acelasi lucru. Ca om as face lucrul asta, ca vicepremier, sub nicio forma, a spus Dragnea, la B1Tv. El a spus ca, probabil, presedintele Traian Basescu nu-l va gratia pe Popescu. Eu as sustine gratierea lui Popescu, e prima fapta, poate a fost impins sa faca, poate nu a stiut ce face. Imi .

Peste 21.000 de romani au semnat petitia pentru gratierea lui Gica Popescu

Peste 21. 000 de romani au semnat petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Si locuitorii din Vadu Rosca, sinistrati pe care Gica Popescu i-a ajutat construindu-le case, cer acum eliberarea fostului.

Antonescu, Zgonea si Ponta sustin gratierea lui Gica Popescu

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca in calitate de simplu cetatean vrea gratierea fotbalistului Gica Popescu.

Gratierea lui Gica Popescu, influentata de show-ul mediatic. Cat de realizabila este?.

Verdictul in Dosarul Transferurilor a luat prin surprindere nu doar media romaneasca, ci chiar si pe cei opt inculpati. Ceea ce parea a fi o condamnare cu suspendare s-a transformat in final in 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru Gica Popescu. Show-ul mediatic starnit in jurul acestui caz este ca o arma cu doua taisuri, starnind deopotriva sustinatorii si opozantii gratierii fostului jucator al Generatiei de Aur. Gica Popescu, fostul capitan al Barcelonei, la .

DEZBATERE HotNews.ro: Sunteti de acord cu gratierea lui Gica Popescu?

In data de 4 martie, Gica Popescu a fost condamnat la 3 ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor. In ultimele zilei, mai multi politicieni importanti Victor Ponta, Crin Antonescu, Valeriu Zgonea) au declarat ca sustin gratierea fostului capitan al Barcelonei. Sunteti de acord cu aceasta masura? Argumentati in material alegerea dumneavoastra.

Balaci sustine gratierea lui Gica Popescu si il critica pe Burleanu

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci se declara in favoarea solutiei de gratiere a lui Gica Popescu si este neincrezator cand vine vorba despre Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

Ponta, despre gratierea lui Gica Popescu: O sustin!

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Gandul ca, in calitate de simplu cetatean, sustine cererea de gratiere a lui Gica Popescu, insa in calitate de sef al Executivului nu se poate pronunta.

Brasovul strange semnaturi pentru gratierea lui Gica Popescu

Fost fotbalist si antrenor, Vasile Kraila se considera unul din prietenii lui Gica Popescu si a decis sa demareze o campanile de strangere de semnaturi pentru eliberarea lui Gica Popescu.

Ce spun oamenii din sport despre gratierea lui Gica Popescu, condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare

Vestea ca Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare ca urmare a implicarii sale in Dosarul Transferurilor a zguduit lumea fotbalului, existand numeroase voci care militeaza pentru gratierea celui poreclit Baciul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )