Libnet.ro
UNICEF

19:15

Grav accident de circulatie in centrul Bucurestiului provocat de un sofer baut: Acesta a lovit patru masini. Care este starea victimelor (FOTO)

B1 B1,
Grav accident de circulatie in centrul Bucurestiului provocat de un sofer baut: Acesta a lovit patru masini. Care este starea victimelor (FOTO)

Un sofer care circula sub influenta alcoolului a provocat un grav accident rutier pe Bulevardul Dacia din centrul Capitalei. Din primele informatii, acesta se certa cu prietena sa, aflata pe locul din dreapta, cand. continuă pe B1

Grav accident de circulatie in centrul Bucurestiului provocat de un sofer baut: Patru masini s-au ciocnit, iar cinci oameni au fost raniti

Un sofer care circula sub influenta alcoolului a provocat un grav accident rutier pe Bulevardul Dacia din centrul Capitalei. Din primele informatii, acesta se certa cu prietena sa, aflata pe locul din dreapta, cand.

Un tren cu care calatoreau congresmeni republicani a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Suntem bine, dar trenul nostru a lovit un camion de gunoi

Un tren la bordul caruia se aflau congresmeni republicani a lovit un camion de gunoi miercuri, 31 ianuarie, iar o persoana a decedat, a anuntat Casa Alba.

Grav accident in Pasajul Obor din Capitala. Un sofer a ramas incarcerat in fiarele masinii

Circulatia rutiera a fost blocata, sambata dimineata, in zona pasajului Obor din Capitala, in urma unui accident rutier produs dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un.

GRAV ACCIDENT! Intervine ELICOPTERUL SMURD! Un MICROBUZ CU CALATORI S-A CIOCNIT CU UN TIR (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc, vineri, in judetul Constanta, in localitatea Mihai Viteazu. Un microbuz cu calatori s-a ciocnit cu un tir, scrie Ziua de Constanta. GRAV ACCIDENT! Intervine ELICOPTERUL.

Grav accident pe DN1, in care a fost implicat si un microbuz. Cate persoane au fost ranite

O noua tragedie pe soselele din Romania. Un grav accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un microbuz, s-a produs joi seara pe DN 1, in zona Floresti. Potrivit purtatorului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )