Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV accident la Comarnic! Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident la Comarnic! Bilantul VICTIMELOR

O femeie din Comarnic, Prahova, in varsta de 40 de ani, a fost lovita de un autoturism in timp ce traversa DN1. Echipajele de interventie de la Politie si Ambulanta, care au ajuns la fata locului, au gasit. continuă pe B1

GRAV accident la Comarnic! Bilantul VICTIMELOR

O femeie din Comarnic, Prahova, in varsta de 40 de ani, a fost lovita de un autoturism in timp ce traversa DN1. Echipajele de interventie de la Politie si Ambulanta, care au ajuns la fata locului, au gasit.

VIDEO 20 de morti in cel mai grav accident rutier din ultimii ani din SUA. Victimele erau rude si se indreptau spre o petrecere

In Statele Unite, 20 de persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier care a avut loc in statul New York. O limuzina a lovit cu viteza un automobil aflat in parcarea unui restaurant.

GRAV accident in Cluj-Napoca! Bilantul VICTIMELOR

Un autoturism a patruns, joi, pe trotuar in Cluj-Napoca, o persoana pierzandu-si viata, iar alta fiind grav ranita. Vinovat de acest accident este un tanar de 18 ani care ar fi condus cu viteza.

VIDEO EMOTIONANT! Bucuria revederii dintre un catel si stapanul sau, la 5 saptamani dupa producerea unui grav accident pe Valea Oltului (VIDEO)

Imagini emotionante au fost surprinse in Valcea, unde un caine implicat intr-un accident, pe Valea Oltului, isi reintalneste stapanul dupa 5 saptamani. Adunity_81468 Patrupedul s-a pierdut dupa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )