Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

România Liberă România Liberă,
GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti. continuă pe România Liberă

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti. In curs de actualizare.

Carambol pe DN1: 5 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite

Cinci masini implicate intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe.

Carambol pe DN1: 4 masini au fost implicate, cel putin 5 persoane sunt ranite

Cinci masini implicate intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite. Accidentul care a avut loc pe DN1, la iesirea din Bucuresti, a implicat 5 persoane. Traficul este restrictionat pe.

Atentat in sudul Thailandei, cel putin cinci morti si aproape 40 de raniti

Cel putin cinci persoane au murit si aproape 40 au fost ranite vineri dupa explozia unei masini capcana intr-o piata din sudul extrem al Thailandei, unde o rebeliune separatista s-a soldat cu mii de morti in ultimii opt ani, au anuntat oficialii locali, citati de AFP.

Producatorii auto japonezi au pierdut cel putin 250 milioane dolari ca urmare a protestelor din China

Producatorii auto Toyota, Nissan si Honda au pierdut cel putin 250 milioane de dolari pana acum din cauza scandalului diplomatic cu China care i-a determinat sa opreasca temporar productia in cea mai populata tara de pe glob, scrie Reuters. Estimarile arata ca pana joi s-a pierdut o productie totala de 14. 000 de masini din cauza opririi fabricilor, iar cateva reprezentante auto au fost vandalizate de chinezii furiosi ca Japonia vrea sa cumpere un grup de insule pe care si China le revendica.

Un microbuz cu ROMANI, implicat intr-un GRAV ACCIDENT in Italia: 4 morti si 7 raniti.

Un microbuz in care se aflau si pasageri romani a fost implicat, vineri dimineata, intr-un grav accident in Italia, potrivit Realitatea. net. Potrivit primelor informatii, patru oameni au murit si sapte au fost grav raniti. Accidentul a avut loc in apropierea localitatii Pontebba, la granita cu Austria. In curs de actualizare.

Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari. Ce manevre fiscale a folosit compania

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de dolari, transmiteBloomberg.

Explozie la o benzinarie din provincia siriana Raqa: Cel putin 110 civili au fost ucisi sau raniti

Cel putin 110 civili au fost ucisi sau raniti intr-o explozie produsa in urma unui raid aerian asupra unei benzinarii din provincia siriana Raqa, citeaza Le Point. Cel putin 30 de persoane au fost.

Senatul SUA: Microsoft a evitat plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari.

Microsoft s-a folosit in ultimii trei ani de manevre fiscale internationale agresive pentru a evita plata unor impozite de cel putin 6,5 miliarde dolari in Statele Unite, potrivit unui raport al unui comitet din Senatul american, publicat inaintea unei audieri la Washington, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. In raport se mentioneaza ca Microsoft s-a folosit de tranzactii cu subsidiare din Puerto Rico, Irlanda, Singapore si Bermuda pentru a scapa taxe de cel putin 6,5 miliarde de .

Bilantul unui incendiu la o unitate de distributie de gaze din Mexic: Cel putin 26 de morti

O explozie la o unitate de receptie si distributie de gaze din nordul Mexicului a cauzat un incendiu, marti, in care si-au pierdut cel putin 26 de oameni. Incendiul de la compania petroliera Pemex, aflata in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )