Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAV ACCIDENT pe un drum national: Mai multe masini si un TIR sunt implicate, circulatia e BLOCATA

B1 B1,
GRAV ACCIDENT pe un drum national: Mai multe masini si un TIR sunt implicate, circulatia e BLOCATA

Traficul rutier este blocat miercuri pe DN13, la kilometrul 9, din cauza unui accident rutier produs pe sensul de mers Brasov - Targu Mures, in care au fost implicate un TIR si trei autoturisme, scrie. continuă pe B1

Grav accident de circulatie pe Autostrada Timisoara Arad. Doi soferi de TIR au murit in urma unui impact violent

Doua persoane au murit in urma unui grav accident de circulatie produs marti dimineata pe autostrada Timisoara Arad. Circulatia pe autostrada A1, sensul de mers dinspre Timisoara spre Arad este blocata.

Una dintre cele mai dorite ispite masculine de la Insula Iubirii a suferit un grav accident rutier! isi cumparase masina cu doar doua ore inainte

Andy de la Insula iubirii, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a fost implicat intr-un grav accident de masina. A fost un accident grav de masina, unde mai pui ca.

UPDATE Un autocar cu mai multe romance care muncesc sezonier in Germania s-a rasturnat: 44 de persoane ranite. MAE confirma ca printre victime sunt si romani. S-au luat masuri pentru aflarea statii de sanatate a acestora

44 de persoane au fost ranite, dintre care sase grav, dupa ce un autocar in care se aflau mai multe romance care lucreaza sezonier in Germania s-a rasturnat miercuri la Bohmte, in apropiere de Osnabrueck, relateaza News. ro.

Capitala: Un barbat ce a hartuit o tanara mai multe luni de zile, retinut

Un barbat de 30 de ani a fost retinut de politistii din Capitala pentru ca ar fi hartuit mai multe luni o tanara al carei numar de telefon l-a luat de pe parbrizul masini, parcata pe o strada din.

Angajari prin reteaua Eures, cele mai multe slujbe disponibile, in Marea Britanie. Ce meserii sunt la mare cautare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 901 locuri de munca pentru somerii care doresc sa se angajeze in strainatate. Cele mai multe oferte sunt in Marea Britanie, 335 de slujbe disponibile.

Studiu CJI: Mai multe posturi TV din Moldova prezinta faptele selectiv si tendentios

Mai multe posturi de televiziune si portaluri online prezinta informatiile unilateral si partinitor, promovand interesele proprietarilor acestora. in stirile mai multor institutii media, faptele sunt prezentate selectiv, adesea cu un amestec dintre fapte si opinii si cu omisiunea unor informatii.

Un barbat care ar fi hartuit mai multe luni o tanara din Capitala a fost retinut

Politistii bucuresteni au retinut un barbat de 30 de ani suspectat ca a hartuit mai multe luni o tanara din Capitala. Suspectul ar fi luat numarul de telefon al femeii de pe parbrizul masinii pe care acesta a parcat-o pe o strada din Sectorul 1.

Un bucurestean ce a hartuit o tanara timp de mai multe luni dupa ce i-a luat numarul de telefon de pe parbrizul masinii a fost retinut

Un barbat de 30 de ani suspectat ca a hartuit mai multe luni o tanara din Capitala al carei numar de telefon l-a luat de pe parbrizul masinii pe care acesta a parcat-o pe o strada din Sectorul 1 a fost retinut de catre politisti, informeaza News. ro.

Italia: Cutremur cu magnitudine 3,6 in Ischia:o femeie a murit; 20 de persoane au fost ranite usor si mai multe cladiri s-au prabusit

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 a zguduit luni noaptea Ischia, cel putin o peroana fiind ucisa, iar alte 20 ranite usor, iar mai multe cladiri s-au prabusit, anunta The Guardian. UPDATE Ambasada Romaniei in Italia a contactat serviciile de protectie civila si autoritatile din Ischia, pentru a verifica daca sunt romani afectati in urma cutremurului care a zguduit insula.

Mai multe gospodarii din Mizil, inundate in urma ploilor. Prahova, sub cot portocaliu de precipitatii

Inundatii, luni seara, in mai multe gospodarii din orasul Mizil, in urma unei ruperi de nori care a afectat cea mai mare parte a judetului. Pompierii au fost solicitati sa intervina cu motopompe pentru a evacua apa din 12 gospodarii si 6 case, conform biroului de presa al ISU Prahova.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )