Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un GRAV accident feroviar a avut loc in urma cu putin timp! Trenul a DERAIAT. Bilantul INITIAL al victimelor (VIDEO)

B1 B1,
Un GRAV accident feroviar a avut loc in urma cu putin timp! Trenul a DERAIAT. Bilantul INITIAL al victimelor (VIDEO)

Cel putin trei oameni au murit in urma unui accident feroviar care a avut loc in Canada. Un tren de marfa care transporta cereale a deraiat in vestul tarii, in apropierea localitatii Field, din provincia. continuă pe B1

Familie de ROMANI implicata intr-un grav ACCIDENT in Austria! Bilant de ultim moment al victimelor

Un teribil accident rutier a avut loc in oraselul austriac Strass im Zillertal, aflat aproape de granita cu Germania. Un autoturism BMW, condus de un roman in varsta de 44 de ani, a intrat pe.

Grav accident in Austria in care a fost implicata o familie de romani. O femeie a decedat, fetita si tatal acesteia, in coma

O familie din Romania a fost implicata intr-un grav accident de circulatie produs vineri in Austria, la granita cu Germania. Femeia si-a pierdut viata, iar fetita de 13 ani si tatal acesteia au ajuns la spital in coma, fiind transportati cu elicopterul.

TRAGEDIE in showbiz! Stefan Banica jr., RAPUS de durere: I-a MURIT fratele in urma unui grav accident rutier

Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai apreciati si zambitori artisti din Romania, ascunde o tristete imensa, si anume moarte fratelui. Artistul l-a avut frate vitreg pe Alexandru, care s-a stins in.

BREAKING NEWS: Un METEORIT a cazut pe Pamant, insotit de EXPLOZII puternice. Anuntul facut de NASA in urma cu putin timp (VIDEO, FOTO)

Un meteorit a lovit Terra, vineri, provocand o explozie puternica auzita in mai multe localitati ale provinciei Pinar del Rio Cuba), a anuntat un membru al Institutului national de geofizica si astronomie de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )