Libnet.ro
UNICEF

06:45

GRAV accident rutier in Arad. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
GRAV accident rutier in Arad. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier intre o autoutilitara si un microbuz a avut loc, vineri dimineata, la intrarea in Sambateni, pe DN7, in Arad. in accident o persoana si-a pierdut viata, iar o alta persoana a fost. continuă pe B1

Grav accident pe Soseaua de Centura a Capitalei. O persoana, incarcerata

Un grav accident rutier a avut loc pe Soseaua de Centura, in zona Magurele, o autoutilitara intrand intr-un autotren. Dupa impact o persoana a fost incarcerata in autoutilitara. Din fericire a fost tot timpul constienta si cooperanta.

A fost arestat tanarul care a provocat un grav accident de circulatie, dupa ce s-a urcat beat la volan si fara sa posede permis de conducere

Politistii braileni l-au retinut, in cursul zilei de 7 august pe tanarul in varsta de 18 ani, din comuna Jirlau, care, in noaptea de 4 spre 5 august, a produs un accident rutier pe raza localitatii de domiciliu, in urma caruia a rezultat decesul unui minor, in varsta de 16 ani.

Doliu in lumea sportului. Un campion mondial la atletism a murit intr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii. Accidentul s-a produs pe un drum din.

Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit ntr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii.

VIDEO Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit ntr-un accident rutier

Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri in 2015, a murit, miercuri, in urma unui accident rutier. El se intorcea de la Campionatele Africii.

Un roman de 19 ani, gasit carbonizat in urma unui accident rutier urmat de o explozie in Italia

Un tanar de origine romana si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs pe o autostrada din nordul Italiei. Trupul sau si cel al unui tanar italian au fost gasite carbonizate.

Accident pe DN2, in apropiere de Cosereni. Un barbat a fost ranit grav

Un grav accident rutier s-a petrecut, ieri, pe DN2, in apropiere de localitatea Cosereni si s-a soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

Grav accident de circulatie produs la Braila pe fondul neacordarii de prioritate. O tanara si cei doi copii ai sai au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns intr-o intersectie din Braila fara sa respecte semnificatia unui indicator rutier, fiind lovit in plin de un autovehicul care circula pe drumul prioritar.

BOMBA din Codul Rutier: Pietonii risca amenzi intre 290 si 435 de lei daca fac asta...

Codul rutier nu reglementeaza numai circulatia vehiculelor, ci si a pietonilor. Acestia trebuie sa respecte anumite reguli atunci cand circula pe drumurile publice. Pietonii sunt obligati, atunci cand sunt.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )