Libnet.ro
UNICEF

21:15

GRAV accident rutier in Buzau. Un soldat a murit, altii trei sunt in STARE CRITICA

B1 B1,
GRAV accident rutier in Buzau. Un soldat a murit, altii trei sunt in STARE CRITICA

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seara, in apropierea unitatii militare de la Boboc, judetul Buzau, un militar pierzandu-si viata, iar alte trei persoane, care se pare ca ar fi tot militari, fiind. continuă pe B1

GRAV accident rutier pe DN 76 Deva Brad. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 76 Deva Brad, in localitatea Salistioara, judetul Hunedoara, trei persoane fiind ranite. O femeie din Timisoara, in varsta de 30 de ani, care conducea un autoturis.

GRAV accident rutier in Caras Severin. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, marti, pe DN 6, la Plugova, in Caras Severin, un autoturism lovind un TIR. Camionul a virat la stanga, sa intre intr-o parcare, si a fost izbit violent de autoturism care se.

George Clooney, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier: Care este starea actorului (FOTO)

Celebrul actor George Clooney, in varsta de 57 de ani, a fost externat din spital, dupa ce acesta a fost ranit intr-un accident rutier provocat in Costa Corallina din Sardinia, Italia. Potrivit medicilor,.

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat! O caruta a fost spulberata de doua autoturisme. Bilantul VICTIMELOR

Un accident de circulatie s-a produs, miercuri, la iesire din Ramnicu Sarat catre Focsani, pe DN 2 E 85, doua masini lovind o caruta care se angajase in traversarea drumului national. Victima este un.

GRAV ACCIDENT in judetul Mehedinti! Bilantul VICTIMELOR

Un grav accident rutier s-a produs pe DN56A, pe Dealul Starmina din judetul Mehedinti. Noua persoane, o autoutilitara, un autotren si doua masini au fost implicate. Patru oameni au avut nevoie de.

Un politist aflat in stare de ebritate la volanul unui BMW a provocat un accident rutier la Rascani. O tanara a murit

O tanara si-a pierdut viata noaptea trecuta, dupa ce automobilul de model BMW in care se afla a iesit pe contrasens si s-a ciocnit violent cu un camion. Soferul, dar si un alt pasager din BMW sunt angajati ai politiei, iar conform rezultatelor preliminate, acestia se aflau in stare de ebrietate, transmite IPN.

Accident rutier pe autostrada. Doi cai au murit si un sofer a fost ranit

Doi cai au murit intr-un accident rutier care a avut loc miercuri dimineata pe autostrada A1, la km 117, in apropiere de intrarea in Pitesti. Un sofer venea din Bucuresti si se indrepta spre Ramnicu.

Accident rutier pe DN 76 Deva - Brad, produs de o tanara intrata pe contrasens

Trei oameni au fost raniti intr-un accident rutier petrecut, luni, pe Drumul National 76 Deva Brad, in Salistioara.

VIDEO Un politician roman si-a pierdut viata intr-un accident rutier la Iasi cu implicarea unui autocar din R. Moldova

Un accident rutier fatal s-a produs in dupa-amiaza zilei de marti, 10 iulie, in judetul Iasi. Un autoturism de model Renault Megane s-a ciocnit frontal cu un autocar din Republica Moldova in care se aflau 14 persoane.

George Clooney, ranit usor ntr-un accident rutier n Sardinia, n timp ce mergea cu scuterul

Actorul si regizorul american George Clooney a fost ranit usor marti dimineata intr-un accident rutier, in timp ce mergea cu scuterul in regiunea Olbia, in Sardinia, anunta presa italiana, citata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )