Libnet.ro
UNICEF

23:30

GRAV accident rutier in Neamt! Un microbuz s-a izbit de un copac. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

B1 B1,
GRAV accident rutier in Neamt! Un microbuz s-a izbit de un copac. Bilantul VICTIMELOR (VIDEO)

Grav accident in judetul Neamt! Doua persoane au murit si alte sase au fost grav ranite dupa ce un microbuz in care se aflau 9 persoane s-a izbit de un copac. continuă pe B1

Doi tineri din Vrancea, raniti intr-un grav accident rutier produs pe un drum din judetul Buzau

In timp ce se deplasa pe DN2 E85 pe directia Buzau catre Vrancea, la iesire din localitatea Posta Calnau, o soferita de 27 de ani din Vrancea a pierdut controlul autoturismului, iesind in afara partii carosabile.

Teribil accident rutier pe un drum aglomerat din Suceava. Un barbat a ajuns in stare critica la spital dupa impactul frontal intre doua masini

Un accident rutier grav s-a produs in dimineata zilei de vineri, 20 decembrie, pe DN 17 A, intre localitatile sucevene Dornesti si Ratos. Doua masini s-au lovit frontal. in urma impactului, unul dintre soferi a ajuns in stare critica la Spitalul Judetean Sf. Ioan cel Nou.

VIDEO Accident rutier pe DN 66. Un sofer a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in afara soselei

Un nou accident rutier s-a petrecut, sambata seara, pe Drumul National 66, in apropiere de Hateg. Un sofer a pierdut controlul masinii.

Accident rutier pe DN 66, produs de un sofer care transporta trei copii in masina: cinci oameni au fost raniti

Cinci oameni, dintre care trei fetite cu varste intre 12 si 14 ani, au fost raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN 66.

Cine este Dragos Moldovan, castigatorul Vocea Romaniei 2019. Un grav accident i-a schimbat viata: Ma consider foarte norocos

Dragos Moldovan a fost desemnat de telespectatori castigatorul Vocea Romaniei 2019 si i-a adus lui Tudor Chirila cea de-a patra victorie in show-ul de la Pro TV. Originar din Timisoara, tanarul in varsta de 21 de ani este student la Conservator si se considera un om norocos, mai ales dupa ce a suferit un grav accident, iar medicii nu-i da dadeau nicio sansa de supravietuire.

ALERTA! Microbuz in care se aflau 15 copii, implicat intr-un accident rutier pe DN1

Accident grav, luni, pe DN 1. Un microbuz in care se aflau 15 copii a intrat in coliziune cu un alt autoturism, in dreptul localitatii Otopeni, judetul Ilfov. PotrivitCentrului INFOTRAFIC din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )