Libnet.ro
UNICEF

15:00

GRAV ACCIDENT in Spania! O romanca insarcinata a murit!

Antena3 Antena3,
GRAV ACCIDENT in Spania! O romanca insarcinata a murit!

O romanca insarcinata a murit, iar ale opt persoane au fost ranite intr-un accident petrecut intr-o localitate din Spania. Romanca avea 25 de ani si calatorea. continuă pe Antena3

Accident grav in Spania! O romanca insarcinata a murit, dupa ce microbuzul in care se afla s-a rasturnat

O romanca insarcinata a murit, iar ale opt persoane au fost ranite intr-un accident petrecut intr-o localitate din Spania. Romanca avea 25 de ani si calatorea.

Accident mortal in Spania. O romanca insarcinata a murit, iar alti sapte romani au fost raniti

O romanca de 25 de ani, insarcinata, a murit, iar alti sapte romani, intre care un copil in varsta de sase ani, au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs in Spania.

Accident grav in Spania: O romanca de 25 de ani a murit, alti 7 romani au fost raniti

O romanca in varsta de 25 de ani, insarcinata, a murit, iar alti sapte romani, printre care un copil in varsta de sase ani, au fost raniti in urma unui accident de circulatie produs in Spania. , scrie News. ro. Ministerul Afacerilor Externe a anunat ca cei sapte romani sunt spitalizati.

Caru' cu vedete: Dan Negru refuza sa mai prezinte Next Star si Te pui cu blondele?; Maria Ciobanu a chefuit, primaria a platit; Fata blonda pe care o iubeste Liviu Dragnea a avut un grav accident de masina

Motivul pentru care Sanziana Buruiana vrea sa-si trimita fetita la gradinita in Budapesta. Fosta asistenta TV are planuri bine conturate cand vine vorba de realizarile profesionale ale fetitei sale. Marcel Toader arunca bomba. Intre Maria si Augustin Viziru au existat relatii intime. Marcel Toader arunca bomba.

Un fost deputat si sotia sa, grav accident de circulatie. Au fost transportati de urgenta la spital

Fostul deputat PNL Titi Holban si sotia sa au fost raniti, vineri, in urma unui accident de circulatie produs in Buzau, pe DN 2. Fostul parlamentar a suferit rani la cap si a fost transportat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )