Libnet.ro
UNICEF

17:15

E grav: Camera Deputatilor a adoptat legea UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc. Ce urmeaza

Adevărul Adevărul,
E grav: Camera Deputatilor a adoptat legea UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc. Ce urmeaza

Asistam la sfarsitul regimului constitutional din Romania, iar tara se afla in colaps politic. Camera deputatilor a adoptat un proiect de lege propus de UDMR si prin care se infiinteaza si isi obtine autonomia Tinutul Secuiesc. Acest lucru s-a facut contrar constitutiei Romaniei. Cu toate acestea mai sunt pasi de facut pana la intrarea in aplicare a legii. continuă pe Adevărul

Ciolacu: Nu sustinem legea privind autonomia Tinutului Secuiesc Sedinta de urgenta la Senat pentru respingerea proiectului de lege

Presedintele interimar al PSD a anuntat, miercuri, ca partidul sau va vota impotriva proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc si ca il va respinge si la Senat, care este camera decizionala. De alfel, PSD a convocat de urgenta sedinta Senatului pentru a respinge proiectul de lege adoptat tacit saptamana trecuta de catre Camera Deputatilor. Un proiect de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

VIDEO Senatul a respins proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatorii au respins cu 126 de voturi impotriva si 9 voturi pentru proiectul de lege care a creat scandal la nivel politic intre presedintele Klaus Iohannis si PSD. Cu exceptia UDMR, toate partidele parlamentare au votat impotriva initiativei legislative. Reamintim ca un proiect de lege prevedea acordarea autonomiei Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de catre Camera Deputatilor.

Ioana Constantin (PMP), despre adoptarea tacita a proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc: Tradarea a trecut tacit prin Parlamentul tarii de mana cu PSD

Un proiect de lege care acorda autonomie administrativa Tinutului Secuiesc, depus de deputati UDMR cu o zi inainte de Craciun, in 2019, a fost adoptat tacit de catre Camera Deputatilor pe data de 23 aprilie.

Senatul va respinge azi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. O sa inchidem acest subiect si cu asta basta

Senatul va respinge azi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, a anuntat presedintele PSD Marcel Ciolacu. PSD are singur majoritate in Senat, forul decizional pentru acest proiect legislativ initiat de UDMR. Legea a trecut ieri tacit de Camera Deputatilor.

Senatul s-a intrunit in regim de urgenta si a respins legea privind autonomia Tinutului Secuiesc

Senatul, intrunit intr-o sedinta de urgenta, a respins miercuri cu majoritate de voturi legea privind autonomia Tinutului Secuiesc, adoptata anterior tacit de Camera Deputatilor, scrie G4Media. ro.

Autonomia Tinutului Secuiesc: Pe cine da vina Orban pentru faptul ca proiectul a trecut de Camera Deputatilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si.

Basescu, despre proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc: Gloriosilor, ar trebui sa demisionati! Rusinea va ramane in istoria Camerei Deputatilor

Traian Basescu spune ca, chiar daca proiectul de lege privind autonomia Tintutului Secuiesc este respins de Senat, adoptarea lui tacita este o rusine care va ramane in istoria Camerei Deputatilor. Fostul presedinte mai spune ca autorii acestei actiuni din Camera Deputatilor ar trebui sa demisioneze din conducerea forului.

PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc. O vom respinge urgent la Senat, care e camera decizionala

Marcel Ciolacu a declarat ca Partidul Social Democrat nu va sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc si va vota impotriva acestui proiect de lege.

Ciolacu: PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc! PSD va respinge urgent acest proiect la Senat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc si va respinge proiectul la Senat, camera decizionala, acuzand Guvernul ca a transmis un punct de vedere dupa mai bine de doua luni, dupa ce trecuse termenul de adoptare tacita. Desi reprezentantii PNL mimeaza acum nationalismul, chiar ei sunt vinovati pentru neintrunirea la timp a plenului care sa respinga aceasta lege, spune el.

Un proiect de lege care acorda autonomie Tinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat tacit, fara dezbatere, un proiect de lege care acorda autonomie administrativa Tinutului Secuiesc. Initiativa legislativa a fost depusa de deputati UDMR cu o zi inainte de Craciun, in 2019. Proiectul va intra in dezbaterea Senatului care este forul decizional in acest caz.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )