Libnet.ro
UNICEF

16:00

Zi grea pentru hotii de tablouri din Olanda: pentru prima oara in fata instantei.

România Liberă România Liberă,
Zi grea pentru hotii de tablouri din Olanda: pentru prima oara in fata instantei.

Cinci dintre romanii care au fost implicati in furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda,ajung martii pentru prima data in fata instantei de judecata. Pana acum au fost trimisi in judecata Radu Dogaru, Adrian Procop in lipsa), Darie Eugen, Bitu Alexandru Mihai, Olga Dogaru si Petre Condrat ultimul in stare de libertate). Principalii suspecti, Mihai-Alexandru Bitu, Eugen Darie si Radu Dogaru, au fost arestati preventiv pe 22 ianuarie. Sapte tablouri semnate de Picasso, . continuă pe România Liberă

Zi grea pentru hotii de tablouri din Olanda. Urmeaza sa fie adusi in fata instantei.

Cinci dintre romanii care au fost implicati in furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda,ajung martii pentru prima data in fata instantei de judecata. Pana acum au fost trimisi in judecata Radu Dogaru, Adrian Procop in lipsa), Darie Eugen, Bitu Alexandru Mihai, Olga Dogaru si Petre Condrat ultimul in stare de libertate). Principalii suspecti, Mihai-Alexandru Bitu, Eugen Darie si Radu Dogaru, au fost arestati preventiv pe 22 ianuarie, ei fiind acuzati ca au sustras sapte .

Procesul privind furtul de tablouri din Olanda incepe astazi

Procesul privind furtul de tablouri din Olanda incepe astazi la Judecatoria Sectorului 3, sase inculpati in acest dosar fiind trimisi in judecata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Structura Centrala, pentru furt calificat.

Dosarul furtului de tablouri din Olanda: Unul dintre suspecti sustine ca acestea nu au fost arse si va spune unde se afla

Inculpatii in dosarul furtului de tablouri din Olanda au ajuns marti in fata instantei, la cel de-al doilea termen de judecata. Recent, au fost date publicitatii rezultatele expertizei realizate de catre spec.

Procesul privind furtul de tablouri din Olanda incepe astazi

Update 10:40 Tablourile furate din Muzeul Kunsthal din Rotterdam, Olanda, nu au fost arse, a declarat, astazi, avocata suspectilor, la Judecatoria Sectorului 3, unde va fi judecat acest dosar.

Tragedie in familia regala din Olanda. Printul Johan Friso, in varsta de 44 de ani, a MURIT

Printul Johan Friso, fratele mai mic al Regelui Willem-Alexander al Olandei, aflat in coma din februarie 2012, a murit. Anuntul a fost facut de reprezentanti ai familie regale, citati de agentiile.

Dobrogea Grup investeste in marketing pentru a iesi din insolventa

Producatorul Dobrogea Grup isi va intensifica investitiile in marketing pentru a iesi din procedura de insolventa, semnand, in acest sens, un contract de colaborare cu Iulian Padurariu, consultant de marketing asociat la Marks Romania, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )