Libnet.ro
UNICEF

18:15

Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Suprema in aceeasi zi cu CEx-ul PSD

B1 B1,
Zi grea pentru Liviu Dragnea: Termen la Curtea Suprema in aceeasi zi cu CEx-ul PSD

Va fi o zi plina, luni, pentru liderul PSD, Liviu Dragnea! Pe langa faptul ca se anunta un Comitet Executiv foarte tensionat pe fondul disputelor interne, Dragnea va termen si la inalta Curte de Casatie si. continuă pe B1

Avertisment pentru Liviu Dragnea: Zilele lui in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate

Zilele lui Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor sunt numarate, iar votul la motiunea simpla pe Justitie arata acest lucru, a declarat, miercuri, liderul deputatilor PNL, Raluca.

Liviu Dragnea incearca sa scape de condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD merge, luni, la inalta Curte, acolo unde se va judeca dosarul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Este vorba despre.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv pentru luni. Se doreste transarea scandalului cu opozantii lui Dragnea

Liderii PSD se vor reuni luni in sedinta de Comitet Executiv National incepand cu ora 12:00 la Parlament. Potrivit lui Liviu Dragnea, principala tema a acestei sedinte va fi stabilirea persoanelor pe.

Liviu Dragnea, negocieri la Parlament, duminica seara, cu greii din PSD: Se decid excluderile din CEx

Sedinta extrem de importanta, duminica seara, pentru viitorul PSD. Greii din partid au fost chemati de Liviu Dragnea care incearca astfel sa isi asigure sustinerea inainte de sedinta de Comitet Executiv.

Digi24: Liviu Dragnea, n sedinta de urgenta cu greii PSD, la Parlament

Greii PSD au fost convocati duminica seara, la Parlament, pentru negocieri de ultim moment, anunta postul Digi24, care afirma Liviu Dragnea se intalneste la aceasta ora cu apropiatii sai pentru a-si securiza practic pozitia.

UPDATE Liviu Dragnea, n sedinta cu lideri judeteni ai PSD, la Parlament

Greii PSD au fost convocati duminica seara, la Parlament, pentru negocieri de ultim moment, anunta postul Digi24, care afirma Liviu Dragnea se intalneste la aceasta ora cu apropiatii sai pentru a-si securiza practic pozitia. UPDATE: Potrivit unor surse din partid citate de Mediafax, tema discutiilor de la Parlament este ordinea de zi a reuniunii de luni a Comitetului Executiv CEx) al PSD. Dragnea ar fi solicitat o sedinta pregatitoare in format restrans, cu o parte din liderii judeteni PSD.

E dovada ca Liviu Dragnea nu mai beneficiaza de niciun fel de protectie. Primele reactii n cazul documentelor Teleormanleaks

O geanta cu documente ale companiei Tel Drum ar fi fost gasita de un satean pe un camp din Teleorman. Sunt informatii importante din interiorul firmei, date pe care procurorii anticoruptie nu le-au gasit cand au facut perchezitii anul trecut in ancheta ce il vizeaza si pe Liviu Dragnea, fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman. Pana acum liderul PSD nu a reactionat, in schimb, subiectul este intens comentat in presa.

Florin Citu: Liviu Dragnea intai minte apoi confirma dezastrul de la investitii (VIDEO)

PNL lanseaza un nou atac la Liviu Dragnea! De data aceasta prin vocea liberalului Florin Citu! Senatorul il acuza pe seful PSD ca intai minte iar apoi confirma dezastrul de la investitii. Citu sustine ca.

Eugen Teodorovici, BAGAT in sedinta de Liviu Dragnea, la o zi dupa anuntul DUR al lui Tariceanu (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a fost convocat de urgenta de Liviu Dragnea. Cei doi s-au intalnit, joi, in biroul e la Parlament al liderului PSD. Potrivit B1 TV, Teodorovici da explicatii.

Liviu Dragnea in fata imposibilei alegeri: ii da sau nu ii da afara pe pucisti? Cand te crezi Dumnezeu, risti sa ajungi demon

Indiferent de alegere, Dragnea tot prost iese. Ar putea fi sfarsitul carierei sale politice. PSD este un partid monolit, obisnuit cu un conducator absolut, care ori are toata puterea, ori nu o are deloc. Pentru a-si pastra aura de lider absolut, Dragnea este obligat sa-i elimine pe pucisti. Doar ca in acest caz creeaza un nou pol de putere, care-l poate lasa fara majoritate parlamentara la motiunea de cenzura care se apropie.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )