Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia va incepe sa taxeze turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia va incepe sa taxeze turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Pentru prima data, turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia va taxa turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Pentru prima data, turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara. Pana acum, turistii care veneau in Grecia nu plateau nimic pentru serviciile medicale, indiferent de locul de unde proveneau, cu exceptia spitalizarilor, relateaza portalul Greekreporter.

Grecia va incepe sa taxeze turistii pentru servicii medicale Cat vor avea de scos din buzunar persoanele care necesita ingrijire medicala

Turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara. Pana acum, acestia nu erau taxati pentru serviciile medicale, indiferent de locul de unde proveneau, cu exceptia spitalizarilor, relateaza luni website-ul Greekreporter citat de Agerpres.

FORT solicita reducerea TVA pentru serviciile de transport si suspendarea taxelor de drum

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) solicita autoritatilor reducerea TVA pentru serviciile de transport, suspendarea taxelor de drum si reducerea gradului de impovarare fiscala in privinta salariilor pentru a creste salarizarea in acest sector de activitate, conform Agerpres.

Gabriela Firea cere guvernului 98 de milioane de euro pentru achitarea datoriei fata de Constanda

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis azi o scrisoare deschisa in care cere guvernului 98 de milioane de euro pentru ca evita blocarea conturilor Primariei. Scrisoarea ii este adresata presedintelui, premierului, ministrului Finantelor, dar si celor doi presedinti ai Parlamentului, conform Digi24.

Taxa medicala pentru turistii care merg in Grecia. Cat platiti de la 1 august, daca va faceti vacanta in statul elen

Turistii care intra in Grecia ar putea sa plateasca o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii in tara. Pana acum, cei care veneau in Grecia nu plateau nimic pentru servicii medicale, indiferent de locul de provenienta, cu exceptia spitalizarilor.

Ministerul Sanatatii din Grecia introduce taxe pentru serviciile medicale

Romanii care calatoresc in Grecia si au nevoie de asistenta in unitatile medicale vor fi obligati sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )