Libnet.ro
UNICEF

08:47

Grecia poarta discutii cu Romania si alte tari pentru reluarea turismului pe timpul verii

Adevărul Adevărul,
Grecia poarta discutii cu Romania si alte tari pentru reluarea turismului pe timpul verii

Grecia, tara in care turismul are o contributie de circa 20% din PIB, potrivit OECD, a inceput discutii bilaterale cu mai multe state pentru reluarea turismului pe timpul verii, potrivit publicatiei Kathimerini. continuă pe Adevărul

Operatorii de transport international pot face curse in alte tari, cu anumite conditii Sunt solicitari de curse spre Spania, Italia, Franta si Germania

Operatorii de transport international pot efectua curse in alte tari unde doresc sa ajunga cetateni romani, cu respectarea anumitor conditii, si am informatia ca sunt deja solicitari pentru sapte curse cu muncitori sezonieri spre Spania, Italia, Franta si Germania, a declarat, luni seara, ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Italia permite din 3 iunie calatoriile fara restrictii inspre si dinspre alte tari din UE

Guvernul Italiei a aprobat vineri noaptea un decret care va permite calatoriile catre si dinspre alte tari membre ale Uniunii Europene incepand cu data de 3 iunie, transmit Reuters si dpa.

Coronavirus |Reglementari pentru reluarea activitatii in unitatile de ingrijire personala, in birourile cu spatii comune in sistem deschis, si structurilede primire turistice cu servicii de cazare

Noi masuri de siguranta impotriva raspandirii noului coronavirus au fost stabilite pentru reluarea activitatii in unitatile de ingrijire personala, in birourile cu spatii comune in sistem deschis, si.

Consens in La Liga pentru reluarea campionatului

Oficialii Ligii Profesioniste si cei ai Federatiei de Fotbal din Spania au ajuns la un numitor comun pe tema programului competitional la reluarea competitiei.

Valentin Ionescu (ASF): Piata financiara non-bancara din Romania are anticorpi pentru COVID-19

Directorul Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara in cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu a declarat: in ciuda socurilor pe termen scurt resimtite, in contextul situatiei actuale declansate de pandemia COVID-19, sistemul financiar non-bancar din Romania are un grad relativ ridicat de rezistenta la efectele economice generate de criza sanitara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )