Libnet.ro
UNICEF

19:45

Grecia ar putea anunta luni noi restrictii de calatorie

B1 B1,
Grecia ar putea anunta luni noi restrictii de calatorie

Autoritatile elene iau in calcul sa reimpuna restrictii publice si de calatorie saptamana viitoare, a anuntatStelios Petsas, purtatorul de cuvant al guvernului grec, care a precizat ca o decizie. continuă pe B1

Grecia ar putea anunta luni noi restrictii de calatorie (presa)

Autoritatile elene spun ca sunt pregatite sa re-impuna restrictii publice si de calatorie saptamana viitoare, avertizand ca instructiunile de siguranta pentru protectia in fata coronavirusului sunt frecvent ignorate, scrie ziarul elen Kathimerini. Stelios Petsas, purtatorul de cuvant al guvernului, a declarat ca autoritatile au sunt hotarate sa-si protejeze majoritatea cetatenilor de acei putini oameni care nu se protejeaza, adaugand ca, probabil, guvernul va anunta luni, noi restrictii.

Proteste violente in Serbia, dupa ce presedintele Vucic a anuntat noi restrictii si intrarea Belgradului in carantina de weekend. Manifestantii au patruns in cladirea parlamentului (VIDEO)

Mii de sarbi au iesit in strada, marti, si au luat cu asalt cladirea parlamentului de la Belgrad, pentru a protesta impotriva noilor restrictii anuntate de presedintele Aleksandar Vucic si a reinstituirii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )