Libnet.ro
UNICEF

12:15

Grecii de la Piraeus au facut un profit de 6,4 milioane de euro in primele 6 luni. Planurile lor vizeaza cresteri ale activitatii in Romania.

Hotnews Hotnews,
 Grecii de la Piraeus au facut un profit de 6,4 milioane de euro in primele 6 luni. Planurile lor vizeaza cresteri ale activitatii in Romania.

Profitul Piraeus Bank Romania a accelerat il trimestrul al doilea de la 4,6 milioane de euro, in primul trimestru din 2014, la peste 6,4 milioane euro in primul semestru al acestui an, au trasmis luni oficialii bancii. Tototdata acestia au mai subliniat ca aceasta triectorie este in linie cu strategia bancii mama, precum si cu planul de restructurare al Grupului Piraeus pana in 2018, aprobat de Comisia Europeana, plan care prevede cresteri ale activitatii Piraeus Bank in Romania. continuă pe Hotnews

Raiffeisen Leasing, finantari noi de 48 milioane euro in primul semestru

Raiffeisen Leasing a incheiat primul semestru cu finantari noi in valoare de 48 milioane euro, in crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Lichiditate de peste 3,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 447,99 lei 3. 935,50 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )