Libnet.ro
UNICEF

22:46

Grefiera de la Tribunalul Bacau, condamnata la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Grefiera de la Tribunalul Bacau, condamnata la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

O grefiera de la Tribunalul Bacau acuzata ca, in complicitate cu alta persoana, a cerut bani de la mai multe persoane carora le dadea de inteles ca este judecatoare si ca poate interveni in dosarele penale ale acestora a fost condamnata definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare. continuă pe Adevărul

Grefiera de la Tribunalul Bacau, condamnata la inchisoare cu executare pentru coruptie

O grefiera de la Tribunalul Bacau a fost condamnata la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare, intrucat este acuzata de trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta.

O grefiera de la Tribunalul Bacau, condamnata la inchisoare cu executare pentru trafic de influenta: Sentinta instantei este definitiva

O grefiera de la Tribunalul Bacau a fost condamnata definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta, informeaza Mediafax.

inchisoare cu executare pentru o grefiera de la Tribunalul Bacau

O grefiera de la Tribunalul Bacau acuzata ca, in complicitate cu alta persoana, a cerut bani de la mai multe persoane carora le dadea de inteles ca este judecatoare si ca poate interveni in dosarele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )