Libnet.ro
UNICEF

07:15

Greseala pe care o fac tot mai multi romani atunci cand cumpara obiecte traditionale

Adevărul Adevărul,
Greseala pe care o fac tot mai multi romani atunci cand cumpara obiecte traditionale

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, ne-a declarat ca mesterii populari au disparut, iar cei care vand in targurile de profil sunt mici meseriasi care fac niste obiecte artizanale. De celalta parte, nici clientii nu prea stiu ce sa alega. Folosesc la masa farfuriile pentru decorarea locuintelor. continuă pe Adevărul

Tot mai multi romani au inceput sa fiarba bananele. Care este motivul

Vrei sa ai un somn mai bun? Incearca aceasta reteta de ceai de banana si scortisoara. Ingrediente: 1 banana 1 varf de cutit de scortisoara 1 oala mica cu apa Mod de preparare: Se taie capetele.

Business report: Stlpii prosperitatii din Romnia: firmele care fac cei mai multi bani n fiecare judet al tarii. Majoritatea, controlate de investitori straini; Veniturile bugetare, minim istoric - sub doua treimi din media UE ca pondere n PIB; Conflict n

Fiscul cere intrarea in faliment a RAFO Onesti. Fiscul a cerut intrarea in faliment a RAFO Onesti, reintrata in insolventa in 2016 si a carei platforma industriala scoasa la licitatie. Proiectul de irigatii Siret Baragan trece din nou la Ministerul Agriculturii, care inca nu stie cum sau cu ce bani il va face. Proiectul de irigatii ceausist Siret Baragan va fi preluat.

Tot mai multi romni din mediul rural au acces la internet fix: 1,5 milioane de conexiuni, n crestere pentru al doilea semestru consecutiv

Decalajul dintre urban si rural in privinta accesului la internet fix continua sa se reduca: numarul de conexiuni de internet fix din mediul rural a depasit 1,5 milioane conexiuni in prima jumatate a acestui an, inregistrand un ritm de crestere de 8% pentru al doilea semestru consecutiv, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Circa o treime dintre conexiunile din rural permit viteze de peste 100 Mbps, in crestere cu 32% in prima jumatate a anului 2018, precizeaza autoritatea. in total erau 4,9 milioane de conexiuni la internet fix in Romania la jumatatea acestui an, in crestere semestriala cu 3,6%.

Medic oftalmolog: Tot mai multi copii din Moldova manifesta afectiuni grave de vedere

Tot mai multi copii manifesta afectiuni grave de vedere, constata Tatiana Ghidirimschi, medic oftalmolog la centrul medical Low Vision. Fiecare al treilea din cei circa 800 de pacienti ai centrului este copil, iar in ultimii ani numarul pacientilor minori a crescut, mentioneaza medicul, citat de IPN.

3 conditii pe care sa le ai in vedere atunci cand doresti sa apelezi la detectivi privati

Binecunoscutele zicale conform carora viata bate filmul isi gasesc tot mai frecvent aplicabilitate in societatea actuala. Interesele meschine al unor oameni devin superioare drepturilor noastre, astfel ca acesti.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

InExtenso, marca proprie de fashion a Auchan, lanseaza o colectie capsula in colaborare cu mai multi designeri europeni

Auchan a lansat de curand noua colectie capsula a brandului InExtenso, un proiect al Laboratorului International InExtenso in cadrul caruia mai multi designeri europeni au concepute tinute de gala si sport. Retailerul francez extinde astfel conceptul.

Noua orase exotice unde poti emigra si trai cu mai putin de 1.000 euro pe luna

Tot mai multi romani tineri se hotarasc sa plece in strainatate si sa ia de la capat viata intr-o alta tara. La mare cautare sunt orasele exotice, in care oricine se poate descurca cu sume cuprinse intre 500 si 1. 000 de.

Noi controverse legate de Legea Offshore: Mai multi deputati au constatat abia dupa promulgare ca legea poate aduce prejudicii materiale majore statului

Legea Offshore, promulgata recent de presedintele Klaus Iohannis, naste noi controverse. Dupa promulgarea, membrii comisiei pentru industrii au constatat ca un articol din lege referitor la legislatie a fost formulat ambiguu si poate aduce prejudicii materiale majore statului roman, de miliarde de euro. Astfel, deputatii din comisie, de la toate partidele cer modificarea legii, ori printr-o ordonanta de urgenta, ori printr-o noua lege. Culmea este ca acel articol a tot suferit modificari pe parcursul legislativ, insa forma finala a fost aprobata dupa introducerea unui amendament, pe ultima suta de metri, in plenul Camerei Deputatilor, fara a fi dezbatut serios.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis nfiintarea Academiei de Informatii NATO / Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutii, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )