Libnet.ro
UNICEF

23:45

Greseala pe care a facut-o Politia Romana in timpul starii de urgenta

Playtech Playtech,
Greseala pe care a facut-o Politia Romana in timpul starii de urgenta

Situatia starii de urgenta si nevoia de-a folosi o declaratie pe raspundere proprie de iesire din casa au pus o problema mare politistilor. Politia Romana corecteaza acum modul in. continuă pe Playtech

Noul director al Spitalului Judetean Neamt este judecat pentru coruptie. Procesul, suspendat pe timpul starii de urgenta

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Neamt, Doru Mocanu, si-a dat demisia din motive de sanatate, iar director interimar a fost numit managerul spitalului din Targu Neamt, Florin Ionut Apostoae. Acesta din urma este insa judecat pentru fapte de coruptie, respectiv fraude cu fonduri europene.

Hotii de lemne primesc doi ani de inchisoare in plus, pe timpul starii de urgenta

Pe timpul starii de urgenta, pedepsele pentru o serie de infractiuni sunt majorate, avertizeaza mini.

CERT-RO: Atentie la emailurile false care par a fi trimise de Politia Romana!

CERT-RO si Politia Romana semnaleaza aparitia unor emailuri potential malitioase, pe care utilizatorii le primesc de la adrese neoficiale si in care acestia ar fi notificati despre faptul ca au devenit subiectul unei anchete.

Mare atentie la mail-urile pe care le primiti! Nu deschideti aceste fisiere. Politia Romana: Sunt false, nu le trimitem noi!

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, o noua inselatorie. Mai mule mail-uri au fost trimise romanilor in numele institutiei. Politia se dezice de aceasta actiune si a anuntat o ancheta cu privire la problema.

Politia Romana lanseaza un avertisment grav: atentie la aceste mailuri

Politia Romana sustine ca a demarat cercetari pentru a vedea cine-i sursa unor mailuri care se folosesc de imaginea institutiei. Acesta e un ultim caz intr-un lung sir de inselatorii. in.

Romania, sub atacurile de dezinformare ale trollilor Moscovei pe timpul Starii de Urgenta

Pe site-ul trustului de presa al Ministerul Apararii Nationale a fost publicata o analiza potrivit c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )