Libnet.ro
UNICEF

08:16

Greseala majora pe care o fac romanii la cumparaturi. Atentie, e musai sa faci asta, mereu

Playtech Playtech,
Greseala majora pe care o fac romanii la cumparaturi. Atentie, e musai sa faci asta, mereu

O alimentatie sanatoasa incepe cu o selectare atenta a produselor pe care le vedem la raft. Etichetele sunt primul nivel de identitate a unui aliment, care trebuie sa releve consumatorilor detalii in privinta ingredientelor pe care un produs le contine, a calitatii nutritive, a aportului energetic adus si conditiile de pastrare si valabilitate. Pare simplu, . continuă pe Playtech

Cand se mananca ciocolata, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac cu acest dulce

Ne inecam amarul in dulciuri. Un studiu facut in tara noastra arata ca vanzarile la ciocolata sunt din ce in ce mai mari. Pofta nebuna ascunde, insa, cateva aprobleme, spun psihologii. Chiar si asa, dulce ca mierea, cremoasa, cu alune sau amaruie, ciocolata este alegerea la indemana a multora atunci cand simt nevoia de un .

Trucul lui Carmen Bruma pentru a slabi rapid dupa sarbatori. Greseala pe care o fac toti romanii

Sarbatorile ne-au adus multa voie buna, insa am intrat in noul an si cu cateva kilograme in plus. Carmen Bruma ne spune cum sa scapam de ele in timp record. Este vorba despre cinci reguli, la care se adauga un truc ce nu da gres niciodata. Festinul culinar s-a incheiat. Cum ne recapatam silueta? Trucul .

Cel mai sanatos aliment din lume. Greseala majora facuta de romani cand il ocolesc la piata

Potrivit oamenilor de stiinta de la Harvard, dintre toate grupurile de alimente analizate, verdeata salata verde, spanacul, kale) are cel mai mare grad de protectie impotriva bolilor cronice. Astfel, o portie zilnica reduce cu 20% riscul de infarct sau accident vascular. Cel mai sanatos aliment din lume Este cunoscut faptul ca schimbarea stilului alimentar te .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )