Libnet.ro
UNICEF

09:31

5 greseli pe care le faci atunci cand urmezi o cura de slabire

ADPM ADPM,
5 greseli pe care le faci atunci cand urmezi o cura de slabire

Sezonul estival bate la usa, astfel ca multi devin din ce in ce mai preocupati de silueta pe care o vom afisa la plaja in aceasta vara, ajungand sa tina diete drastice. Razvan Stratulat, antrenor la Bodyshape Transformation Center, ne dezvaluie 5 greseli pe care multi le fac atunci cand aleg sa faca restrictii alimentare severe. continuă pe ADPM

Adevaratul motiv pentru care plangem atunci cand taiem ceapa

Stim cu totii ce se intampla cand taiem ceapa - ochii incep sa lacrimeze, plangem de-a dreptul! Dar de ce? Atata timp cat ceapa nu este decojita, nu parem sa avem nicio problema. De indata ce indepartam cojile,.

Ce greseli mari sa eviti atunci cand iti alegi o parola

Securitatea online ar trebui sa fie pe primul loc pentru cei mai multi dintre utilizatori. Datele tale trebuie sa fie in siguranta, indiferent daca vorbim despre cele personale sau despre cele bancare. Este esential sa alegi o parola buna, potenta, care sa nu poata fi sparta prea usor, sau mai rau, ghicita.

Greseala pe care o fac toate gospodinele atunci cand gatesc ciuperci! NU O MAI REPETA

Ciupercile sunt apreciate de persoane din toata lumea, mai ales de vegetarieni, care inlocuiesc carnea cu acestea. Ciupercile sunt foarte hranitoare. Acestea contin: fibre, vitamine si minerale si contin B1,.

Ce a marturisit copilul de noua ani care si-a ucis bunica, atunci cand a sunat la 112

O crima socanta a ingrozit Capitala, dupa ce un copil de noua ani si-a ucis bunica, infigandu-i un cutit in zona gatului. Nepotul a fost cel care a sunat la 112 si si-a marturisit fapta operatorului.

24 IT. Aplicatia care iti arata cand expira alimentele

Nu mai stiti de cand ati lasat pate/ul sau salata in frigider? Va trebuie niste etichete smart care va avertizeaza ce alimente expira si va fac retete cu produsele pe care le aveti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )