Libnet.ro
UNICEF

19:00

Greselile surprinzatoare care iti aduc surplus de calorii. Sigur nu stiai asta!

Antena3 Antena3,
Greselile surprinzatoare care iti aduc surplus de calorii. Sigur nu stiai asta!

Anumite obiceiuri zilnice incurajeaza depunerea grasimii. Nu uita sa bei apa pe timpul zilei! Numeroase studii au aratat capersoanele care sunt atente si consumamulta apareusesc sa. continuă pe Antena3

Atentie! Mancarea care iti ataca sistemul imunitar!

Cred ca nu exista persoana sa nu fi aflat pana acum ca acest tip de alimentatie este extrem de daunator, insa studii recente mai aduc confirmari in plus, daca mai era nevoie. in primul rand s-a.

Sfat de sanatate. Greselile parintilor care duc la obezitatea copiilor

Numarul copiilor supraponderali este in crestere in Romana, din pacate. Astazi vedem care sunt cauzele si cateva reguli pentru prevenirea obezitatii la varste fragede. Nutritionista Ruxandra Plesea ne.

Utile: Osteoporoza, afectiunea grava care iti fragilizeaza oasele. Cand apare si de ce; Destinatii turistice ideale pentru luna noiembrie

Medicul Mihaela Bilic: adevarul despre alergii si intolerante si cum ne influenteaza acestea dieta. in momentul in care spui ca 1 din 10 oameni au alergii, lasi senzatia ca. Cele mai frecvente boli contagioase ale copilariei. Cunoscuta si ca pojar, rujeola este una dintre cele mai contagioase boli ale copilariei. Virusul prin care se transmite poate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )