Libnet.ro
UNICEF

01:06

Greva la Air France. Compania anuleaza 50% din zborurile de luni

România Liberă România Liberă,
Greva la Air France. Compania anuleaza 50% din zborurile de luni

Din cauza grevei pilotilor Air France, compania ar urma sa anuleze aproximativ 50% din zborurile programate pentru luni, informeaza Mediafax, citand un comunicat de presa oficial. continuă pe România Liberă

Sase zboruri din zece ale Air France vor fi anulate luni

Sase zboruri din zece ale companiei aeriene Air France vor fi anulate luni, din cauza unei greve a pilotilor care se opun conditiilor de dezvoltare a unei filiale low-cost a grupului, a anuntat compania, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Air France prevede anularea a 60% din zborurile programate pentru luni

Aproximativ 60 la suta din zborurile companiei aeriene Air France vor fi anulate luni, ca urmare a unei greve a pilotilor care se declara impotriva infiintarii unei filiale low-cost a grupului, relateaza AFP.

Greva pilotilor Air France: Pasagerii sa amane calatoriile sau sa schimbe biletele din perioada 15-22 septembrie

Air France Romania recomanda pasagerilor cu zboruri in perioada 15-22 septembrie, cand este anuntata greva pilotilor francezi, fie sa isi amane calatoria, fie sa isi schimbe biletul gratuit, pentru a.

Greva pilotilor Air France va aduce companiei pierderi de cel putin 10 milioane euro pe zi

Greva pilotilor de la Air France, care este programata sa se desfasoare pe parcursul saptamanii viitoare, va aduce pierderi cuprinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall.

Greva pilotilor de la Air France: pierderi de cel putin 10 mil. euro pe zi pentru companie

Greva pilotilor de la Air France, programata pentru zilele saptamanii viitoare, va genera pierderi curpinse intre 10 si 15 milioane euro pe zi companiei aeriene, informeaza The Wall Street Journal.

Air France: Pasagerii sa amane calatoriile sau sa schimbe biletele din perioada 15-22 septembrie

Air France Romania recomanda pasagerilor cu zboruri in perioada 15-22 septembrie, cand este anuntata greva pilotilor francezi, fie sa isi amane calatoria, fie sa isi schimbe biletul gratuit, pentru a evita intarzieri pe aeroport sau situatii neplacute.

Air France: Pasagerii sa amane calatoriile sau sa schimbe biletele din perioada 15-22 septembrie

Air France Romania recomanda pasagerilor cu zboruri in perioada 15-22 septembrie, cand este anuntata greva pilotilor francezi, fie sa isi amane calatoria, fie sa isi schimbe biletul gratuit, pentru a evita intarzieri pe aeroport sau situatii neplacute,.

Air France-KLM investeste un miliard de euro in extinderea Transavia

Operatorul de transport aerian franco-olandez Air France-KLM va investi un miliard de euro in extinderea subsidiarei sale low-cost europene, Transavia.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )