Libnet.ro
UNICEF

18:00

Greva generala in transportul rutier de persoane

Adevărul Adevărul,
Greva generala in transportul rutier de persoane

Peste 16. 000 de autovehicule comerciale vor intrerupe activitatea la nivel national, incepand de astazi, pe o perioada nedeterminata, in semn de protest fata de ordinul dat de ministrul Transporturilor, Lucian Sova, prin care acesta a modificat normele privind transportul interjudetean de persoane. continuă pe Adevărul

Transportul rutier de persoane, afectat in intreaga tara de greva transportatorilor

Peste 16. 000 de autovehicule comerciale vor intrerupe activitatea la nivel national, incepand de astazi, pe o perioada nedeterminata, in semn de protest fata de ordinul dat de ministrul Transporturilor, Lucian Sova, prin care acesta a modificat normele privind transportul interjudetean de persoane.

Transportul rutier de persoane ar putea fi oprit de joi. Sute de mii de romani, afectati

Transportatorii de persoane vor inceta efectuarea curselor regulate intre judete si in interiorul acestora incepand de joi, la ora 12:00, daca proiectul de Ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea.

Microbuzele si autocarele NU vor circula, JOI, in Romania! Transportatorii intra GREVA GENERALA

Romania va fi paralizata joi. Transportatorii intra in greva generala. Acestia sunt nemultumiti de prevederile proiectului de Ordin al ministrului transporturilor privind organizarea si efectuarea.

Transportatorii intra in greva generala. Milioane de romani sunt afectati

Se anunta haos, joi, in mai multe judete din tara. O parte dintre transportatori intra in greva generala dupa negocierile esuate cu ministrul Lucian Sova. Acestia sunt nemultumiti de noile reguli pe.

Transportul public din Dambovita, paralizat. Sindicalistii au declansat greva generala la AITT

Grevele de avertisment de la AITT, cel mai mare operator de transport public din Dambovita, nu au avut niciun efect. Sindicalistii nu au ajuns la niciun acord cu conducerea societatii, asa ca miercuri, 10 octombrie, a fost declansata reva generala, incepand cu ora 06.

Greva generala in transporturi, joi dimineata: S-a cerut demisia ministrului Lucian Sova

UPDATE:Greva se va incheia odata cu ora 14 cand circulatia autobuzelor si microbuzelor se va relua. Protest de amploare al transportatorilor din mai multe judete ale tarii! Acestia au intreru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )