Libnet.ro
UNICEF

18:30

Greva la Opera Nationala din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Greva la Opera Nationala din Bucuresti

Angajatii Operei Nationale din Bucuresti au intrat in greva si refuza sa joace spectacolul programat in aceasta aseara din cauza nemultumirilor legate de absenta Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, la discutiile promise pentru rezolvarea scandalului de la opera. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a declarat in exclusivitate pentru Radio Romania Cultural ca va merge maine la ONB. continuă pe România Liberă

Coregraful Johan Kobborg si-a anuntat revenirea la Opera Nationala: Dreptatea a prevalat. Sunt din nou aici, m-am intos! Multumesc tuturor pentru sprijin in aceste vremuri de restriste

Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a anuntat marti, pe Facebook, ca, in urma discutiilor, s-a ajuns la un acord intre paritie implicate in conflictul de la Opera Nationala Bucuresti. La.

Scandalul de la Opera Nationala, aprope de rezolvare: Johan Kobborg anunta revenirea sa in institutie

Johan Kobborg a publicat, marti seara, pe contul personal de Facebook un mesaj prin care anunta incetarea disputelor de la Opera Nationala Bucuresti si revenirea lui in institutie, precizand ca se va concentra pe reconstructie si pe repararea raului deja facut. Anuntul balerinului vine in contextul in care ministrul Culturii a anuntat identificarea unei solutii pentru conflictul care a afectat activitatea ONB,in ultimele aproape trei saptamani.

Luptatorul de K1 Daniel Ghita, candidat la alegerile locale din Bucuresti

Surpriza uriasa in batalia electorala din Bucuresti. Asta dupa ce luptatorul de K1 Daniel Ghita, fost SPP-ist, va candida din partea Partidului Romania Unita PRU) pentru.

Ryanair lanseza zboruri spre Berlin din Bucuresti. Ce pret au biletele

Ryanair va lansa o noua ruta din Bucuresti catre Berlin, ce va fi operata cu o frecventa de doua zboruri zilnice incepand cu luna septembrie. Pentru vara aceasta, clientii romani pot acum sa.

Razboiul de la Opera Nationala continua. Noi proteste au dus la anularea, miercuri-seara, a operei Falstaff VIDEO

Decizia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, de a-l readuce la conducerea Operei pe directorul interimar George Calin i-a revoltat pe o parte dintre angajatii institutiei. Acestia au cerut demisia ministrului, pentru ca nu si-a respectat promisiunea de a se intalni cu ei in sala Operei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )