Libnet.ro
UNICEF

23:15

Grindeanu (PSD): Guvernul Orban nu a ajutat nici macar cu un leu pentru inceperea anului scolar

România Liberă România Liberă,
Grindeanu (PSD): Guvernul Orban nu a ajutat nici macar cu un leu pentru inceperea anului scolar

Fostul premier Sorin Grindeanu, recent revenit in PSD, a declarat, joi, ca Guvernul Orban nu a ajuta. continuă pe România Liberă

Grindeanu: 26% din scoli nu au conexiune de internet fix, iar cel mobil nu suplineste Guvernul Guvernul nu a ajutat nici macar cu un leu autoritatile locale

Prim vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu sustine ca aproximativ 26% din scoli nu au conexiune de internet fix. Grindeanu care este si seful ANCOM a declarat, joi, ca internetul mobil nu suplineste, ca si capacitate partea de internet fix. Acesta acuza Guvernul ca nu a ajutat nici macar cu un leu autoritatile locale pentru a lua masurile necesare inceperii anului scolar.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave. Guvernul Orban a blocat toate actiunile si masurile initiate de PSD

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca, de cand a venit la putere, nu are decat un singur scop si anume castigarea alegerilor. Nu au intentionat nici un moment sa guverneze tara, iar rezultatele se vad.

Ce ministri pleaca din Guvernul Orban. Totul se intampla dupa alegeri

Ludovic Orban pierde oameni de incredere. in luna octombrie vor fi schimbati cel putin patru ministri. Doi dintre ei candideaza la local, iar ceilalti doi vor fi rasplatiti cu locuri la alegerile parlamentare. Ce ministri pleaca din guvernul Orban O remaniere guvernamentala va avea loc imediat dupa alegerile locale . Ministrul Mediului, Costel Alexe, candideaza .

Lant uman la Budapesta: Protestatarii acuza guvernul Orban de politizarea universitatilor si suprimarea libertatii

Mii de manifestanti au format un lant uman pe strazile Budapestei in semn de protest fata de ceea ce ei acuza a fi preluarea controlului asupra universtitii de arte de catre guvernul nationalist condus de Viktor Orban, relateaza BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )