Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa face inca o victima. Bilantul ajunge la 20 de morti

Antena3 Antena3,
Gripa face inca o victima. Bilantul ajunge la 20 de morti

Gripa a facut inca o victima, duminica fiind inregistrat decesul unui barbt in varsta de 68 de ani din judetul Galati, astfel ca numarul total al deceselor a ajuns la 20. Conform CNSCBT, barbatul. continuă pe Antena3

Gripa face noi victime. Bilantul deceselor creste alarmant! Simptomele care te trimit de urgenta la medic

Un barbat in varsta de 60 de ani din judetul Prahova a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor decedate in urma imbolnavirii cu virusul gripal ajungand la 11, potrivit Institutului National de.

Al treilea deces de gripa din acest an la Galati. Victima este un barbat de 68 de ani care avea si alte afectiuni

La nivel national, bilantul epidemiei de gripa a ajuns la 20 de morti. Raspandirea gripei a determinat autoritatile sanitare sa limiteze drastic accesul vizitatorilor in spitale. in unele sectii ATI, maternitate) vizitatorii nu mai au voie sa intre deloc.

Gripa a facut o noua victima: BILANTUL DECESELOR a ajuns la 20

Virului gripal a facut o noua victima. Un barbat de 68 de ani, din Galati, a murot din cauza gripei, informeaza stiridegalati. ro. Este a treia persoana din judetul Galati raspusa de acest virus si a 20-a.

Gripa face tot mai multe victime in Romania! Bilantul a ajuns la 12 morti

O femeie de 81 de ani din municipiul Arad a murit, in noaptea de joi spre vineri, in spital, in urma complicatiilor provocate de gripa, medicii afirmand ca pacienta nu era vaccinata si s-a tratat initial la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )